Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost PLASTIČNA OPERACIJA

PLASTIČNA OPERACIJA

Živjo!

Imam zelo male joške in razmišljam, če bi šla na plastično operacijo. Fanta sicer nimam, ne morem, pa kar na ulici moške spraševat kaj menijo o umetnih joškah. Zelo sem vesela da sem našla tele strani, saj upam, da mi boste pomagali s komentarji. Čeprav sem brala tisto debato o malih joškah, še zmeraj mislim, da imajo fanti radi kaj za prjet. Sama imam 85/b.
Se pravi umetne ali ne-umetne-to je zdaj vprašanje?

Ribica

Čaki, 85-b pa res ni malo. A si prav napisala ?

85 b je veliko! Jaz imam samo 75b, pa sem zadovoljna, da mi lepo stojijo tudi brez modrca. Ne išči problemov tam, kjer jih ni. Ali to počenjaš, da bi te fantje bolje opazili? Oni želijo dekle, ki se zna pogovarjati, prsi pa niso prva stvar, tako in tako pa je res, da bodo večje prsi vzbujale pozornost in to tistih fantov, ki ti ne bodo preveč všeč…

tako kot je dala mati narava naj tudi ostane. Potem bi vsi moški letali okrog kirurga in si želeli podaljševati zadevo tam spodaj. Mislim pa, da bi bilo to potem za ženske nezanimivo. Pusti svoje telo kot je.

Pusti naravi kar je naredila. Sploh pa govoriš o številki, ki ni tako skromna. Odgovor je ne-umetne!!! LP Igor

Jaz imam isto številko in si tudi včasih želim da bi imela malce večje nisem pa zaradi velikosti zakompleksana ! mislim da je ta velikost kar uredu in naj ostanejo NE-umetne 🙂

Ne ga lomit punca!
Kaka povečava, tvoja velikost je več kot zadosti, ja kaj si pa želiš,
da bi mela čez 10 let take kot ma kokr španjel ušesa! Relax!
Bodi takšna kot si, je najbolj zdravo in najlepše!

LP

HALLOOOOOO!?!?
Imam isto številko in ti povem, da je čisto taprava – ne premajhne, ne prevelike, le dobro “skrbi” zanje, da ne bodo prehitro povešene in boš videla, da jim bodo všeč!
Mah, nikoli nisem pomislila na plastično operacijo, poglej še malo okrog sebe.
LP!

Ma daj lepo te prosim Ribica, sama imam 75/b pa sem čist zadovoljna. So lepo čvrste tako, da ni šans da bi pomislila na kakšno operacijo.

Daj premisli no, čist ok. so ta tvoja prsa.

Na številke modrčkov se ne spozam. Velikost prsi se mi ne zdi pomembna in prepričan sem da s z večjimi prsmi ne boš upecala nič več ali boljših fantov.

Če pa misliš, da se boš sama boljše počutila, pa kar daj. V LJ stane operaciaj cca 250.000 SIT, vložki so pa posebej od 2 do 4000 DEM odvisno od velikosti in
kvalitete.

Če si to želiš in imaš denar, potem to naredi, ampak samo zaradi sebe, za svoj boljši občutek, nikakor pa ne zaradi moških.

Tudi jaz imam 85B, pa sem čist zadovoljna. Čeprav so včasih kar prevelike in zelo boleče znajo bit.
Če pa hočeš bit ala Pamela, je pa to samo zaradi moških, se mi zdi.
Je pa gotovo res, da se za kakšno številko povečajo ko si v rodnem obdobju in, mhmhm, moj fant je z stalno masažo pripomogel, da sem iz 80 prišla na 85, pa ne po obsegu okoli telesaampak sami dojki sta se povečali.

Ma ta številka prsi je lih taprava, lih v roko (dlan) lepo zlezejo 🙂 Juhej naravni joški!

Ti, mimi, kakšna masaža pa je to? Sliši se zanimivo!

Tamala, ne se zajebavat klele z nami…85b????? Jest mam 75b pa sem ultra zadovoljna z njimi!
Po moje je tole spet ena provokacija…al pa sam ena zmedena najstnica, ki ne ve, kaj hoče-če si taka, se odzmedi, pa hitro!!!

Ja, moj ima to za posebno zabavo. On jih ma v roki kadar more oz.kadar je le prilika. IN jih ves čas masira in masira. Najraje pa vidi, če sem nad njim in da jih on od spodaj gor drži.
Te še kaj zanima, Princ?

bravo, mačka!

Hvala mimi! Lepo, da mu vedno pustiš to “zabavo”. 🙂 Nekaterim menda ne paše, da jih nekdo nonstop po prsih boža, masira, liže, ljubkuje, … in tudi ne povsod – malo težje bi to izvajal na kakšen avtobusu mestnega prometa ali pa v kaki trgovini. :)) Sicer so to le predsodki, pa vseeno.

Mali P.

Sorry, ne 85/B, 75/B iman, seme se zmotila, in se opravičujem, če sem katero užalila. Bilo bi carsko imeti 85/b, take ima moja sekica in so čist kull. Sorry še enkrat sem malo zamešala.

Ribica

Sem pa kar vesela, da ste fantje za naravne.

ti ribica se kar opreriraj…operacija stane ene pol mavtomobila,pa hitro in kvalitetno ti jo bodo naredil…ja madona,pa kako sploh lohk žviš s tako majhnimi joški,a jih sploh hoče kdo v roke prjet,saj rabi pinceto…..saj si kot ploh…..no ja,kot da bi te čebela pičla….al pa osa…..dobr si tole pogruntala..silikon ja,to,to…silikon je tvoja bodočnost….kako pa kaj boki,si zadovoljna,tudi to ti lahko povečajo…kaj pa nos,je v redu…ne resno,ti nimaš pojma,kako boš pol super de best,fantje se bodo kar tepli za tebe….le pohiti,dokler je še čas…..

A se sam men zdi lai se teme res nonstop ponavljajo. Tule se že najmanj trejič debatira o velikosti jošk. Malo je treba starejše teme preverit preden se postavi vprašanje.
Kar se pa tvojih jošk Ribica tiče, imaš pa čisto spodobne in primerne in bi sama sebi naredila veliko škodo, če bi si jih dala umetno povečat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close