Pozdravljeni
Kakšna operacija ušes pa? Zvečanje, zmanjšanje, poprava štrlečih ušes, preoblikovanje?
Svetujem pregled v naši ambulanti, kjer vam bomo svetovali ustrezen način zdravljenja.
Cena posega je med 150 in 320 tisoč SIT (odvisno od izbrane metode in načina anestezije). Če ste mlajši od 18 let vam poseg krije ZZZS.
(Če ste se pravkar rodili in imate štrleča ušesa pa zadostuje če vam jih starši prvih nekaj tednov lepijo k glavi !) 🙂
Lep pozdrav
Aleš
Nina napisal:
> Kolikšna je po vašem verjetnost, da ušesa po nekaj mesecih po
> operaciji skočijo nazaj, ker se mi je to zgodilo in ne vem če
> se ima smisel odločiti za ponovno operacijo. Takrat sem bila
> stara 17 let.
Pozdravljeni
Odvisno od metode. Če hrustance prerežemo in na novo oblikujemo je možnost da se uhlji povrnejo v stari položaj skoraj nična.
Lep pozdrav
Aleš
pozdravljeni,
ker je poseg v lokalni anesteziji, cakalne dobe prakticno ni (po pregledu bi lahko bili operirani ze v roku dveh tednov.) Cena: 1100 eurov
lep pozdrav,
pozdravljeni,
na zalost zavarovalnica ne krije vec stroskov korekcije strlecih uses ne glede na starost, razen, ce ji uspete dokazati, da vam strleca usesa povzrocajo psiholoske tezave. 🙁
spoštovani,
v puberteti je večina mladostnikov nezadovoljna s svojim telesom, seveda lahko za to obstajajo tudi objektivni razlogi, vendar zavarovalnica estetskih korekcij nosu ne krije.
lp,
Pozdravljeni!
Imam dojenčka, ki je zdaj star 4 meseca. Levo uho mu precej štrli. Zgleda tako kot da mu je bilo preklopljeno pri spanju in je tako tudi ostalo. Zanima me če ima še vedno smisla mu lepiti ušesa, ali je zdaj že prepozno. Če ni prepozno, koliko časa naj bi imel zalepljena ušesa.
Lep pozdrav in vnaprej hvala za odgovor.
pozdravljeni,
z lepljenjem poizkušajte kakšen mesec. V primeru da opazite razliko je smiselno nadaljevati, sicer ne.