Pozdravljena!
Kolegica je bila na tej operaciji, ampak pred 18 letom starosti, to je pred 4 leti.
Takrat je imela zastojn, tako da, ce se nisi 18 se hitro spravi na operacijo, ce te strleca usesa motijo.
Drgac pa ne vem, kolk je cena.
Je pa res, da je imela zelo strleca usesa.. zdaj pa nima vec, pa neki cajta je mogla nosit trak na glavi…
LP!
Pozdravljena!
Kolegica je bila na tej operaciji, ampak pred 18 letom starosti, to je pred 4 leti.
Takrat je imela zastojn, tako da, ce se nisi 18 se hitro spravi na operacijo, ce te strleca usesa motijo.
Je pa res, da je imela zelo strleca usesa.. zdaj pa nima vec, pa neki cajta je mogla nosit trak na glavi…
LP!
Pozdravljena!
LP!
Pozdravljena!
LP!
Pozdravljena!
LP!
Pozdravljena!
LP!
Pozdravljena Tea!
Zelo me je presenetilo tvoje pismo, saj nisem vedela, da mi bo kdo sploh kaj odgovoril.
Mi znas povedat koliko let je bila stara takrat tvoja kolegica (vem, da ni bila polnoletna). Ker jaz bom imela avgusta 18 let…
Verjetno je tudi sla po napotnico k osebnemu zdravniku?
Najlepsa hvala!
LP
Ojla!
Ja, je sla k svojemu osebnemu zdravniku, po napotnico.. .
Pol je sla v Maribor na kirurgijo, v glavnem tja, kjer so ji poseg opravili.. treba se se prej narocit.
Ne spomnim pa se, kolk je mogla cakat. Mislim pa, da ne dolgo.
Pol je res bolje, da cimprej gres, zakaj bi po nepotrebnem placevala.
Sicer pa ne vem, ampak mislim, da se je vseeno tako kot je bilo, da mladoletne osebe posega ne placajo.
Stara pa je bila… ona ma roj. dan 24 septembra, na operacijo pa je sla v zacetku septembra. Torej pred 18 letom. Tam je bla menda dva al tri dni, pol pa domov, pa trak okoli uses. (trak za smucanje) 🙂
Lep pozdrav! Porocaj, kako ti bo uspelo!
Tudi jaz sem slišala,da je prijateljica morala do svjega zdravnika po napotnico in prej še k nekemu psihologu-pri katerem moraš jamrati kako ne zmoreš zaradi štrlečih ušes imeti repa,da se počutiš nelagodno zaradi ušes,da si potrta..itd. in na podlagi tvoje izjave te potem naroči za operacijo.Pa le brž,če praviš,da se bliža tvoj 18.rojstni dan,kajti ko boš polnoletna boš morala sama plačati poseg.Nabavi si vsaj napotnico pred rojstim dnevom.Po mojem ti bodo upoštevali.
LP 🙂
ej punca naj ti se jaz nekaj dodam.takole je to.gres k svojemu zdravniku in mu poves svoj problem.potem ponavadi znajo zdravniki(tisti staromodno) kej zatezit da to ni noben problem da se ne vidi…ampak se mu ne pustit.sicer ne verjamem da ti bo kaj rekel ker to pa danes res ni problem operirat.k psihologu ni treba it-razen ce rece.ampak saj ves-ti si zarad tega zafrustrirana,ne mores to in ono…pa je.mal jamras.pol dobis pa napotnico-odvisno kam bi rada sla in je nekaj casa za cakat oz odvisno od guzve-potem pa gres in je.zoprno je le ker je poletje in moras nosit trak na glavi-ampak je baje dovolj ce ga nosis sam ponoci.operacija je zastonj do 18 leta,drugace pa je cena za eno uho okrog 70 000 sit.mislim da.zato pohiti ker to je dost denarja.pa brzzzzzzzzz…….