Najdi forum

Planovalgus stopal

Pozdravljeni, pri moji hčerki sem že pri dveh letih opazila, da ima zvrnjene nogice- stopala.Ortoped mi je rekel da se bo popravilo in da naj dela vaje.Ker nisem opazila nobene spremembe, sem bila skoraj vsako drugo leto na pregledu, vendar vedno isti odgovor, da se bo popravilo.Pri osmih letih so ji vsaj dali vložke,ki jih je redno nosila.Zdaj je stara devet in pol vendar se ji stopala niso popravila in ko sem bila na pregledu 14dni nazaj, mi je ortoped povedal, da se njene nogice ne bodo nikoli popravile in da bo morala celo življenje nositi te vložke in pa predlagal mi je operativni poseg, kajti ima možnost iti samo do 13 leta.ima planovalgus obeh stopal, prosim vas če mi lahko kaj svetujete glede tega in pa pri katerem ortopedu mi svetujete obisk, lahko je samoplačniški, samo da dobim prave inforacije
Hvala za odgovor

Spoštovani!
Pomagalo bi če bi navedli regijo iz katere ste.
Kakorkoli, na Ortopedski kliniki v Ljubljani je prav oddelek za otroško ortopedijo. Če ne drugam se naročite na pregled k enemu od teh zdranikov ortopedov. Za pregled se naročite na polikliniki kliničnega centra v Ljubljani-. Ko se naročate povejte, da gre za otroka, ki ima plosko stopalo in, da vam je bila v tej in tej bolnišnici , kljub rednemu spremljanju, sedaj predlagana operacija. Rabite t.i. “drugo mnenje” zato je pomembno, da pridete k strokovnjaku, ki se redno ukvarja z otroškimi stopali.
Možna imena so prof. Antolič, dr. Brecelj, prim. Baebler. dr. Schara, …
Morda vam bodo na ortopedski kliniki ali pa na polikliniki znali povedati tudi glede njihovih samoplačniških.
Lep pozdrav

New Report

Close