Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Plačilo položnice

Plačilo položnice

Doma se nam nabira mnogo, in vedno več položnic….

povsem pa znorim ko plačam še vso tisto provizijo…se pravi: kako,oziroma kje najceneje plačati položnice…(v poštev ne pride trajnik, niti tista varianta ko plačaš npr. na elektru)

hvala za ideje… + a lahko poveste še koliko dotični način stane?

0,3 EUR preko e-banke

P.S.
a se sploh še komu da plačevati položnice na roke?

– preko bankomata
– preko bankneta
– al pa jih sploh ne plačaš (joke)

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Klik

Zakaj pa ne trajnik? Nimaš nobenih skrbi. Ni keša?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker lastnik zahteva odrezke položnic kot dokazilo. Prek klika moraš fizično potrdilo tudi fino plačati, zato pač hodim plačevat na pošto.

Delavska hranilnica – 0,63 za položnico.

jaz sem enostavno sprintala tisti pildek o tem, da je bila položnica plačana, ali pa priložiš fotokopijo izpiska, iz katerega je tudi razvidno plačilo. tisto, česar lastnika ne zanima pač počrniš, pa je.
zaradi nekih kapric si ne bi delala dodatnih poti in stroškov.

Kaj pa plačevanje na bankomatu? Ne vem koliko je provizija ampak manjša kot na pošti. Je pa res, da moraš čez par dni sama po položnico na banko.

Lp, Ela S

jaz sem enostavno sprintala tisti pildek o tem, da je bila položnica plačana, ali pa priložiš fotokopijo izpiska, iz katerega je tudi razvidno plačilo. tisto, česar lastnika ne zanima pač počrniš, pa je.
zaradi nekih kapric si ne bi delala dodatnih poti in stroškov.[/quote]

Ni nobenih kapric. Lastnik hoče original potrdilo, konc debate. Printi spletnih strani mu ne pomenijo nič. A misliš, da ga nisem vprašal ?

hvala vsem…
!!!!!

bom pogledala koliko bi me prišel klik, se mi zdi še najlažje…če je predrago pa pride v poštev kakšen drug predlog:))))

hvala

p.s. najbolj mi je všeč tisti, da naj jih pač ne plačam – pa zakaj se tega nisem sama spomnila:)))

Ja kaj potrdilo od plačila preko trajnika ne velja? Ne vem zakaj ne bi. Če velja za nas, bo tudi za tega lastnika moralo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close