Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom plačilo mesečno vode na primorskem-Koper..okolica

plačilo mesečno vode na primorskem-Koper..okolica

Pozdravljeni. Vem da je voda na primorskem zelo draga. V okolici Kopra živim 3 leta. Midva plačujeva 35 € na mesec, torej jaz in fant. Živiva v hiši, v kateri so tri stanovanja. V enem nadstropju so starši od fanta, v drugem je brat z družino, na vrhu midva. Imamo en števec. Brat od fanta vsak mesec dobi položnico, jaz mu plačam delež. Seveda on plačuje tašči-tastu in sebi, midva pa posebej. Položnica je okoli 105€ mesečno. Sedaj smo dobili še 200€ poračuna tako moram plačat še 68,50€. Torej če delim z 12 mesecev imava 2 osebi 40€ vode na mesec. V drugem stanovanju živi brat njegova žena z 2 otroci. Kadar sem doma vedno neglede na uro otroci tudi po 1 uro pod tušem-teče voda- ponavadi gredo zaporedoma, tako da tuširanje traja okoli 3 ure. Njihov sin pere avto z vodo iz vodovoda, čeprav imamo zbiralnik vode poleti tudi 3x tedensko. Midva ga peljeva v pralnico. Nevem najine dejanske porabe- je nemogoče vedeti. Ampak sva izredno malo doma, stuširava se na hitro, imava pomivalni stroj ki porabi malo vode, perilo perem 3 krat tedensko.

Meni se zdi 40€ na mesec preveč za 2 osebi. Koliko porabite drugi v okolici Kopra? Ali se splača montirat števec-uredit na tak način. ? Lp Jagoda

New Report

Close