lep pozdrav…
imam psihične težave zaradi izgleda mojega trebuha-odvečna koža…problem sem poskušala odpraviti z trebušnjaki ampak imam bolečine v hrbtenici najverjetneje zaradi velikih prsi 85/D…
malo sem gledala vaše odgovore glede liposukcije in podobno vendar mi gre na jok ko vidim cene…kaj naj naredim če nimamo toliko denarja…je pa moj problem resen ker sem psihično preobremenjena in iz tega problema potem nastaja veliko drugih…zapiranje med 4 stene…izogibanje družbi…neuspehi v šoli…
kaj naj naredim…saj če bi bila cena tam okrog 100.000.-150.000 bi že nekoga prosila da naj mi posodi ampak vse kar je pa več kot to…
Pozdravljeni
Glede na psihične težave , ki jih opisujete in še posebaj če so resne, priporočam pregled in mogoče tudi zdravljenje pri psihiatru. Če bo ugotovil , da je vzrok vaših težav res koža trebuha obstaja možnost za tak poseg tudi s plačilom zavarovalnice.
Cena zdravljenja je žal visoka, saj uporabljamo vrhunske materiale in sodeluje visoko usposobljeno osebje. Material je večinoma uvožen in cene so mednarodne, cena dela pa je pri nas precej nižja kot v deželah evrope, da o ZDA sploh ne govorim.
Lep pozdrav
Aleš