Plača policaja
plače v policiji bodo naši bedaki v politiki še znižali ne vedo pa kaj se v resnici dogaja na cesti da kriminal raste kot gobe!!!!ponoči ne upaš več na cesto patrulj je pa vedno majn ker ni denara za policijo .politiki pa imajo 5000 evrov plače naredijo pa nič !! jaz bi dal Pahorju 600 evrov plače 12 mesecev ,da vidimo kako bi preževeli iz mesca v mesec???policist BI moral imeti minimalno 1500 evrov plače glede na njegovo delo!!!
Imam znanca ki je bil pri policiji in je vedno samo jamral in senikoli pohvalil, ko pa smo šli skupaj ga zažurat nam je pa kar prav prišel, je vedno on v prvem avtu vozil, če so nas slučajno ustavili njegovi kolegi je pa pokazal le izkaznico, drugega mu ni bilo potrebno, plače so pa bedne in za ta denar naredijo veliko, MOJE PRAVILO: dobra plača dober delavec.
Pa še to: Res moraš uživati v policijski obleki, da si lahko pošten.
Ja tako bravooo !
Policist danes res ni tezko postati , moras biti pa primeren kandidat , torej v prvi vrsti da ti je vseeno za stanje sistema , da rad pobiras davke svojim sodrzavljanom in ob tem izivljas svoj ego ,da ne razmisljas z svojo glavo ampak ubogas vse kar ti je ukazano.
Torej ce se se nisi izzivel ti je vsec obcutek avtoritete in te ne moti da si samo stevilka ki misli da opravlja zelo pomembno delo in varuje ter sciti potem hitro v Tacen kratek šnel kurs in unifoma bo tvoja .
Dragi kandidati delo policista je ze zdavnaj izgubilo svoj smisel , danes je v prvi vrsti pobiranje davkov kazni glob, za nase milijonske drzavne pufe .
In kaj vam bodo uniforme in drzavna sluzba ko bo sodrzavljani na ulicah stali pred vami …sicer pa ni treba cakat na proteste , je ze zdaj tako .
Še moje mnenje .Plača policista je premala AMPAK več si ne zaslužijo .ZAKAJ ? Pa gremo .V kateri vrsti stoji policaj na varavanju nogometne tekme-zadnja vrsta in gleda tekmo v kateri stoji varnostnik 1 vrsta .Kdo pride prvi na alarm v menjalnico policaj ali varnostnik varnostnik ,kdo pride prvi na objekt v primeru vloma policaj ali varnostnik varnostnik,kdo je v prvi vrsti na koncertih oziroma kodi se prvi ukvarja z ljudmi policaj ali varnostnik varnostnik.Skratka vse povsod je najprej varnostnik in kakšna pooblastila ima varnostnik nima jih še en mestni redar ima več pooblastil kot pa varnostnik še malo pa bojo imeli več od policistov.Dobra stran je samo to da lahko hodijo ponoči spat ,da ne poznam policista ki bi plačal kazen za prekrške pa če si policist te jemlejo malo bolj resno druge uniforme pa zaničuje raja .
morda boš res večji del časa prebil v službi a to ni tako hudo saj večino privatnih zadev porihtaš kar med službo, samo s kolegom si pač morata biti dobra pa gre vse in še kaj več zapovrh (če te sprejmejo boš takoj vedel na kaj mislim, hehe). Jaz sem imel srečo in naletel na starejšega kolega, ki me je uvedel in pokazal kako to gre.
Horjul, ti pa si policijo videl le v risanki kaj? Koliko časa pa si ti v policiji? Povej malo kako rihtaš to med službo, to bo zanimivo.
Rad bi te videl kje na mejnem prehodu, ko si sam, pa še kakšnega imaš v pridržanju in si za njega odgovoren, nobenega ne briga za tvojo malico, ali imaš mogoče prebavne motnje in moraš na WC…!?
Dejan113…… hahahahahahaha ste iz lune padli?? Raje povejte kaj nezakonito delajte na strani.
Moja je že 17 let v policiji in imam več kot samo srednjo šolo narejeno. Trenutno je pomočnik in je tudi delal kot kriminalist in nisem nikoli videla, da bi prebližno toliko zaslužil na mesec!!!!!!!!!!!!!! Toliko ni na računu tudi, ko dobi regres!!!