Najdi forum

Zdravo!

Danes sem hitela mimo ene trafike nakar zaslišim priletnega dedca, kako mladi dami znotraj razlaga, da kako je on prav pri volji za en dober seks in če bi jo slučajno zanimalo. Reva mu daje čike v roko in mora počakat, da ji da ta sluzavec denar v roke. Skoraj mi je čeljust dol padla, ko sem se zavedla kaj ji pravi in žal mi je, da nisem reagirala, ker me je preveč šokiralo. Itak sem že bila 20m stran. Moja druga reakcija pa bi bila verjetno tako to, da ga fizično poškodujem, kar tudi ni dobro. Ni imela kam pobegnat pred njim. Verjetno jo taki butli napadajo vsak dan z istimi forami. In verjetno vsak dan gleda ljudi, ki grejo mimo tako, kot sem jaz šla in si misli, da nam je vseeno.

Če si ženska, te lahko vsak moški ponižuje. Ne glede na to kak zmazek je, koliko je star. Moški najbolj na dnu družbene lestvice ne glede na to ali si ti izobražena prijetna ženska ali pa zatežena gospa, lahko vedno stopi do tebe in te poniža na tak način. Ego, ki ga osebe s tisto kislo kumarco med nogami, vlečejo s seboj, je nenadjebljiv in je nad vsem. Bog ne daj, da bi takemu kaj rekel “alo stari a si ti fukjen” saj je vendar lepo vprašal, ne? Potem sem ga videla, ko sem gledala nazaj, kako se je usedel v svoj taksi in se odpeljal naprej. Pri polni zavesti je bil in v službenem času.

Najbolj smešno je pa to, da je rekel, da je pri volji za en dober seks. Čiča, star si 60, če ti sploh vstane, si lah kupiš medaljo. Dobra je ona, da te prenaša, ti pa si sam nagravžna smrda in te je lahko sram, da spravljaš nič hudega slutečo žensko v tak debilen položaj.

Polagam na srce vsem moškim, da pustite ženske na miru v službi, ker so prijazne do vas samo zato, ker si nočejo še bolj pokvarit dneva, kot ga že vi kvarite s svojo prisotnostjo.

Ženskam (tudi sebi) in normalnim moškim pa: reagirajmo. Zaščitit moramo soljudi.

New Report

Close