Najdi forum

Pitanje

Imam problem pojAvio mi se mozda zadnji par dana mozda je prije bilo al nisam primetio ovoliko da je bilo svaki put kad se probudim po licu i jastuku dosta pljuvacke i skonto sam jos da spavam dosta zaspem npr 4ujutru i spavam do 12 i opet spavam popodne oko 18h do 22h.. Ne pijem kafu nit pusim..

Poštovani, da bih lakše odgovorila na pitanje, trebala bih više podataka.
Da li je pljuvačka svjetla ili obojena, spavate na leđima/boku ili trbuhu, kad obično prije spavanja imate zadnji obrok, imate li tegoba kao nadutost, podrigivanje, žgaravica, imate li osjećaj kao da Vam nešto stoji u grlu ?
Što se tiče spavanja- radite li noćne smjene i postoji li objektivan razlog zašto tako kasno idete na spavanje ?

Svjetle je boje, ,na trbuhu spavam tako sam navikao.. U donjem djelu ledja me nekad zna malo bolit.. A veceram oko 18h… Ne radim nocne najvise vremena provodim na internetu..

Tijekom spavanja, mišići se opuste pa je i slinjenje olakšano. Zašto se tek sada pojavilo kod Vas ne mogu odgovoriti, ali ne mora se raditi o nikakvoj bolesti. Eventulano pokušajte spavati na leđima. Jedna mogućnost bi mogla biti i prehlada uz otežano disanje na nos tijekom noći pa dišemo na usta. Druga mogućnost je tzv.GERB- vraćanje sadržaja iz želuca. Postoje lijekovi kojima se to može smanjiti, ali bi bilo uputno javiti se nadležnom liječniku za dogovor.

Što se tiče pospanosti. Eventulano provjerite krvnu sliku: željezo, štitna žlijezda. Ukoliko se slabo krećete, možda pojačati tjelesnu aktivnost. Potreba za snom se može mijenjati tijekom godina te isto ne mora biti neka bolest u pitanju.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close