Najdi forum

PIŠTOLA ZA BARVANJE

Je kdo od vas kupil pištolo za barvanje sten,vrat,pohištva….PAINT ZOOM pri top shopu in kako je zadoovljen z njo.Ali se ko barvaš stanovanje zelo zapraši ozračje, ali moraš vse zaščititi?
Že v naprej hvala za odgovore !!

na tv je vedno videti vse enostavno samo, da prodajo, potem pa doma ugotoviš, da je proč vržen denar. Ne priporočam takšnih in podobnih nakupov.

Vsi 4-je izdelki, ki smo jih naročili preko TS, so se izkazali za popolno sranje… Never again!

in res je SUPER. Ne morem prehvalit, prebelila sem z njim otroško sobo in jedilnico in sem res zadovoljna. Res je enostavno in še nekaj me je navdušilo. Namreč prej ko sem se z valarjem matrala, je bilo kar na debelo namazano kakor zdaj, ko je stena kot bi bila nasprejana in je čisto tanka plast in kar je najbolje, zelo hitro se zato barva posuši. Že razmišljam, da bom še dnevne sobe se lotila! res je enostavno ! Aja, pa okoli oken in štekarjev je res fajn , no seveda moraš pa prej vse zaščitit! Pravzaprav sem imela največ dela s tem, da sem vse polimala pa zaščitila, pobeljeno je bilo pa hitro. Ko je ata vidu, kako je fajn, je pa še on naročil, je rekel, da se za ograjo pa lopo ne bo več matral s penzlom lakirat. Tko imamo pri hiši mojga za belež, njegobega pa za lake. Res priporočam!

Žal se ne da vedet, da ni tole oglaševanje, da uvoznik išče po forumih mnenja o njihovem izdelku in potem hvali… Po moje proč od take prodaje in takih izdelkov… proč vržen denar.
Škoda, da ni več mnenj resničnih uporbnikov.

se strinjam Larcar….sva že dva to je samo lari fari -če pogledaš malo bolj to noro reklamo in vidiš da je posnetek predelan in da ni tako vse ok kot kažejo

[sup][/sup]
Žal se ne da vedet, da ni tole oglaševanje, da uvoznik išče po forumih mnenja o njihovem izdelku in potem hvali… Po moje proč od take prodaje in takih izdelkov… proč vržen denar.
Škoda, da ni več mnenj resničnih uporbnikov.

Pozdravljen johanson mlajši,
če že moraš nujno in na vsak način imeti kakšno pretežno nepraktično stvar na vrhnji polici v svoji kleti naslednjih petnajst let, si zadevo pač omisli. Saj je cena jako ugodna. To pa še ni vse….. :-).

Z raznimi pištolami sem v življenju pobarval kar nekaj stvari. Te reči imajo razpršilno šobo. In ta šoba povzroča točno to. Razpršuje barvo in ustvarja meglico v zaprtem prostoru. In če barva ni zelo natančno in pravilno razredčena (ali pa zgoščena) znajo tudi pljuvati, ti pokapljati čevlje ali pa v zanimivem odtenku pobarvati travo pod ograjo, ki jo barvaš. Tako, da bi z napravico barval v majčki in belih hlačah za v mesto kar pozabi. Lahko pa seveda poizkusiš.
Sam sem precej mahnjen na razno orodje in novotarije (kar seveda s pridom uporabljam pri svojem delu za preživetje) in zato tudi zavestno kupim kaj, za kar že v naprej vem, da se ne bo obneslo. To pa zato, ker se da z malo tehničnega znanja marsikatero takšno stvarco predelati da deluje bolje, ali pa da opravlja kakšno čisto drugo funkcijo.
Ena od teh reči je tudi električna pištola zelo znanega in kvalitetnega proizvajalca na W. In tudi draga.
Poizkusil sem vse sorte…od predelave šobe, pa do regulacije pritiska…..in jo na koncu postavil na vrhnjo polico v kleti.
Skratka odločiti se moraš sam. Ne trdim, da je zadeva popolnoma neuporabna. Z VELIKO PRAKSE in v pravem okolju lahko z njo narediš še kar ličen izdelek. Sem pa zelo proti uporabi v zaprtih prostorih. Razen seveda ob sočasni uporabi predpisanih zaščitnih sredstev.
In še mimogrede: če naprave ne boš ZARES dobro očistil in opral po vsaki uporabi boš bolj malo barval.

Lep pozdrav,
Mag dom,
Gorazd.

New Report

Close