Pisanje člankov – za spletne strani
Mene zanima, če kdo tu piše članke za splet… Kaj točno v zvezi z optimizacijo je potrebno znat, da je članek ustrezen? Pobrskala sem po straneh, pa ne najdem nobenih pametnih nasvetov. Je treba naredit kako pdorobno analizo ključnih besed in če, s čim se to naredi? Google adwords ali obstaja še kaj?
Za spletno stran partnerjevega podjetja sem napisala nekaj člankov oziroma besedila, na določene ključne besede, ki so najpogosteje vpisane v iskalnik, te sem pa poiskala v googleadwords… Ne vem sicer, če sem prav naredila, spletno stran je potem optimiziral nekdo, ki se s tem ukvarja in se je na določene ključne besede uvrstila na prvo stran. Za določene ključne besede pa ni uvrščena, pa so omenjene v članku – moram na to spomnit tistega, ki optimizira ali moram nekaj popravit v člankih?
Zdaj bi rada začela pisat še nekaj člankov za druge, ker me nekaj tem zelo zanima in mi je to nekako zanimivo. Ne vem, pa če prav delam. Pisala sem tudi že za revije in sem hodila na tečaj kreativnega pisanja in menda so moji članki dobri…