Pirsing
Zanima me kaj si mislite o prebadanju razlicnih delov telesa.Meni meni se zdi sexy ce vidim pri zenski pirs recimo na popku ali na jeiku.Zelo me mika da bi si dal prebosti jezik pa me je malo strah.
Ali nosi kdo tukaj pirs in kje? Naj mi nekdo pove kako je treba negovat te zadeve in ce se lahko pojavijo kaksne komplikacije pri nosenju.
Men na punci delujejo zelo sexi, posebej na jeziku!
Se pa vedno vprašam, kako taka punca je recimo špagete, ko se ji navijejo okoli pirsa. Ali pa če ga ima v bradavički, kako sploh lahko teče ali pa vozi kolo…
Sama sicer nimam pirsinga … si ga je pa dala delat prijateljica od moje sestre in baje, da se ji je stvar tako močno vnela, da bo imela sedaj za vedno brazgotino okrog popka.
Jaz sem tudi razmišljala o tem, da bi si naredila pirsing … pa me je ta zgodba nekako odvrnila od tega …
Lp, Bgv
Men je ful lepo tko več uhančkov v ušesu, pa v popku in obrvi…samo popek je res ful občutljiva zadeva, velikim se zagnoji in so pol težave..tko da nevem..
Jaz sem nosil uhancke v usesih, drugih delov telesa pa si nebi prebadal. Moja sestricna ima preboden nos, pa izgleda kar ok. Najbolj ogabno pa mi je prebadanje prsnih bradavic, boli me ze ce vidim koga taksnega.
A ima tvoja sestrična kašne probleme, ko je prehlajena in se mora usekniti?
jaz se vedno spomnim tistega filma, ko modelu ki tezi to pol en potegne ven yuck…
lp ajs
Men je všeč če ima pupa uhanček v nosku ali v popku. Mogoče celo v obrvi drugod pa ne. Kar zmrazi me ko vidim na netu kakšno ki ima v bradavičkah ali v tamali. to mi ni glih!
Lahko se pa pohvalim da sem jaz naredil luknjo enmu kolegu čez bradavičko!
3.0 v glavi pa je šlo 🙂 kakšni norci.
lp
Živ!
Preluknjana ušesa in popek. Slednje najnovejše. Gnojilo se ni, je pa še vedno (po skoraj pol leta) precej občutljiva zadeva. Sem pa zadnjič prvič sama menjala uhanček in sploh ni bilo nobenega problema.
Nekaj časa me je hudo mikalo prebadanje jezika, samo mi je kolega (ki je to že naredil) odsvetoval. Grozno mi je všeč tudi uhanček v obrvi, samo, za to sem se pa odločila, da sem že prestara…
Luknjanje intiminih delov – ne hvala. Je preveč delikatno. Vsaj meni.
have fun, m.
Men je ful lepo v popku in zato sm si tudi dala:) komplikacij nisem imela, gnojilo se mi ni, ga pa redno cistim in negujem z alkoholcki…res nobenih problemov. pozimi ga dam vcasih tudi malo ven, vendar ne za dolgo, ker se potem zaceli.
Jezik si jaz ne bi dala prebosti..pa mislim da moras 3 tedne jest samo tekoco hrano:)
LP
men je pri tipu dober, ce ma pod ustnico(v bistvu ze v bradi) pirsing……
sem hodla z enim tipckom, ki jih je imel 4(jezik, nos,obrv,ustnica)… sej je bil ful nor in zanimiv…
lp
Auuuuvaaaa!!!
Imela sem piercing na obrvi, nega ni zahtevna le od začetka preden se je zacelilo sem morala mazati z nekim mazivom in alkoholom Krasno se je zarastlo!
Drugače se mi zdi ta easy piercing sexy kar pa ne moram trdit za tisti podkožni, ko ti pod kožo vstavijo razne okraske…
Aja če si boš šel delat piercing daj več keša in pojdi k tapravmu npr. Johnu v Lj. ne pa v kakšen kozmetični salon. Jaz sem si piercing dala delat v popek v kozmetičnem salonu pa se je zagnojilo u nulo, pa še postrani so mi ga naredil.
Prijateljica ima preboden jezik in je cool le kakšen teden ni mogla jesti in če je npr. pila pomarančni sok se je jezik obarval oranžn.
Kar pogumno!
Tko!
Rina
Kakšen je pa feeling, ko se z enim poljubljaš, ki ima v jeziku pirsing?
pravi da ne
ženske s pirsingi so pleh pičke..dobesedno :))
ce se zagnoji, pol bos meu sranje…js sem popizdu!
:))) pa mim magnetov se ne smemo-jo šetat!!
rina
Forum je zaprt za komentiranje.