Piratke
Ma mi je dal en prijatelj piratko zadnjič, pa sem jo vrgel; ma brezveze, poči ko pasa bombica. kaj se to dogaja, spomnim se, da sem nekaj let nazaj od Ciganov kupil piratke z rdečo kapico, gor je pisalo PIRAT CRACKER PETARD; pa tiste so tak fsekale, ko da bi ročno granato vrgel, pa še zabliskalo se je, da je bilo sredi noči ko podnevi..Ja, ja, kam gre ta svet, še petarde so evdno bolj kilave. Eh, bomo megice nabavli, pa bo.
sm ze mislu da mislis piratke ko babe s prevezo cez oci:)
ne, sj se zezam:)
ma ja, bl ***** so k ne. se posebej ce so klasa a al pa b, te k v piromarketih prodajajo. se moj pes k prdne vecji hrup nardi.
sam zdej folk kle pr nas ene take bombe mece da nc jasn, mege zihr, lahk pa se kake “poldinamitke”, to je pa BANG:))
men se ne da vec s tem ukvarjat, bi raj vidu da bi mu kako piratko, zagorelo, pomankljivo obleceno, z ruto v glavi, pa prevezo CEZ GOBEC!:)
hardy har har…:)
Piratka je koorac od firecrackerce. Kar je zagipsanga je krš. Majo ene ki majo namest gipsa štoplc na koncu pa velik bolj usekajo. Drugač pa čičoline velik bolj usekajo.
Petrade so neki najbl neumnega kar si je človk lahko zamislu za “popestritev” praznovanja. Takmu ki jih meče bi mu jih najraš ke zravn tiča postavla pa bomo pol vidl kok bo vesel zarad pokanja :((
Že tko majo zdravniki na urgenci pokvarjen nov let, k morjo tam bit… pol k prpelejo froca z ožganim obrazom, rokami in brez par prstov pa brez sluha zarad te primitivne želje po hudem poku…. je pa noč popolna.
ene tenke rumene, ene tok dolge k vzigalica, pa za ene 5 vzigalic debela prblizn:)
Jp. je tako.
Ej, Blondy, tako se govori!! Sorry fantje ampak to pa sam kreteni delajo!
Puši koorac prasica domžalska.
super odgovor !!!
:)))
Sorry, ampak b.m.k. za tvoje mišljenje.
mislim, da je občutek obojestranski :)))))
lp ajs
ma mege so zanč pr nas mamo zevse pa bombarje!!! al si za take močne še premlad???
Tle bom pa tut jaz mal popizdila. Moja psička je že cel december vsa panična, ker vse okol bajte poka :-((((…..začne se trest, dihat ko nora, stiska se k men in v očeh ji vidim, da jo bo konc od tega pokanja.
Baje, da jih pomiri apaurin…idioti….vsakmu eno petardo v hlače!!!!
pa rasfuk…:P
Men so čebulce najbl zakon pa še doma jih loh mečš:)))
zeus je kot mega malo večji pa bl poči. pol so še big beng. bombarji so pa po obliki ku bombe – dinamit. res da je ena 1200 sm useka pa bl ku zeus in mega skup!!! to se kupi sm u italiji: u sloveniji še piratk nesmeš met!! posrani zakoni
Forum je zaprt za komentiranje.