Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Pinterič – kako globoko lahko še pade?

Pinterič – kako globoko lahko še pade?

Včeraj je v E-plusu pozabljena pevka – umetnica – poskusila, ali ji bo morda uspelo priti nazaj na sceno s pomočjo medijsko odmevnega Jurija. O njem je namreč napisala pesem, v oddaji pa ga je hvalila kot super dedca, kakršne ona hudo ceni. Me zanima, ali ga bo še vedno cenila, ko bo prinesel ženi katero od spolnih bolezni (če ga bo žena sploh še kdaj vzela v posteljo).
Zakaj neki je Jelena Kovačevič ni vprašala, ali je kdaj “swingala” skupaj z Jurijem, da ga ima tako v čislih (morda jo je zelo dobro obdelal). Revica je namreč samska in tako potrebna, da je natančno navedla, kakšnega tipa si želi in po njem hrepeni. Na plan, pristni dedci!

Poleg tega je revica tako na psu z denarjem, da je morala javno fehtati za uhane, ki jih je nosila voditeljica…

To je pa prav hudobno.

uh, spet bo dež!

Meta, sedaj ga pa sračkaš!

res ga sračkaš

srečno

Z meto bi se kar strinjala.
A.Pinterič je res postala čudaška, ne razumem, kako da jo še vabijo v oddaje. Morda zaradi usmiljenja? Sploh pa, po pravici povedano, mi ona ni bila še nikoli všeč kot pevka, še manj pa kot humoristka za kar se očitno ima, ko se sili biti duhovita. Človeku se smili. Žal je njen čas že davno mimo, tako kot Predinov in še od koga.

Ja, malo na hudobno mi gre.
V svoj zagovor bi omenila, da mi srce krvavi zaradi dejstva, da med Slovenci moralne vrednote očitno izumirajo.
Zvestobo, ki je bila tisočletja vrednota, bo nadomestila nova vrlina: varanje, prešuštvo.

Pa še vprašanje vsem, ki mislite, da “ga sračkam”: bi bil vsak od vas srečen, ko bi izvedel, da ga partner že od nekdaj vara, medtem ko ste bili dolga leta prepričani, da vam je zvest? Sama ne bi bila.

saj ne,da si Jurijeva žena ? :))teta meta napisal:

> Ja, malo na hudobno mi gre.
> V svoj zagovor bi omenila, da mi srce krvavi zaradi dejstva, da
> med Slovenci moralne vrednote očitno izumirajo.
> Zvestobo, ki je bila tisočletja vrednota, bo nadomestila nova
> vrlina: varanje, prešuštvo.
>
> Pa še vprašanje vsem, ki mislite, da “ga sračkam”: bi bil vsak
> od vas srečen, ko bi izvedel, da ga partner že od nekdaj vara,
> medtem ko ste bili dolga leta prepričani, da vam je zvest? Sama
> ne bi bila.

Tudi “tvoj” čas prihaja…
Tudi ti boš nekoč “usmiljenja vredna”.
Morda že jutri.
???

Ne,seveda ne bi bila vesela, da me partner vara in v nikakršno uteho mi ne bi bilo, da njegovo početje premleva vsa Slovenija.
Tisočletja staro vrednoto pa že ravno tako tisočletja zamenjujejo varanje in prešuštva.Zato pa je vrednota.

Zvestoba je bila tisočletja samo površinska vrednota, hkrati pa so dedci tisočletja hodili v bordele in si tam dajali duška. Vendar so to počeli diskretno, dandanes pa je drugače samo to, da je postala kurbarija vsaj napol javna.

Tudi s to razliko, da jaz že dolgo hodim vsak dan v službo in nisem “poznana kvazi umetnica” kot je A.Pinterič, ki mora na stara leta vzbujati pozornost s tem, da hvali k….je Jurijevega kova po TV. S tem kaže tudi svoj pogled na moralo.

Meni tudi deluje gospa Pintarič izredno nervozno in se zaveda občutka manjvrednosti ki ga vzbuja. Na kratko. Zoprna mi je !

Zoprna vam je samo zato ker je starejša.

Mislite,da bi bilo pametneje,da prične razmišljati o upokojitvi ali morda celo bolje,da prične živeti, z roko v roki, s Prozacom?.

Pač ženska rada poje in kaj je tu narobe?Da se malo ‘poafna’?Ne vidim problema. Sem prepričana,da bi si tudi omenjene uhane lahko s svojim denarjem kupila. Res je,da je postala pevska srenja tako raznolika,da se dostikrat srečuje z izredno mladimi in vi pričnete s primerjavo.

Večkrat slišimo o mladih in starih dušah.Morda je starejša po telesu in mlada v duši kar je še vedno bolje kot biti mlad po telesu in star v duši.

Eh ja…sploh veste kaj bi radi?

Sploh ne gre da je starejša. V njenih besedah vedno veje en cinizem, odbojnost do vseh če je le možno, kaprica, negativizem. Ženska je zafrustrirana.

Haha, da ne padem dol od smeha…

Tu berem, da je Jurija hvalila -kje si zpa ti našla cinizem, odbojnost do vseh, negativizem??? Morda pa opisuješ sebe in zaznaš te lasnosti pri drugih, ker si jih sama polna?

Meni se zdi Alenka polna energije, prisrčna, vesela dama. Z dobrim glasom.

Ti, teta meta, pa se kar tolaži s svojo moralnostjo. Ker, kot so ugotovili tudi že nekateri, ti hudobija ven udarja….hmmm, kaj pa če ima prste vmes nepotešenost??

Vidiš, jaz imam pa raje spolno potešene, prijazne ljudi, polne energije. Taki, ki jim zloba in negativizmi ven tolčejo, pa četudi so v življenju seksali le z eno osebo, pa mi sploh niso pri srcu!

amanita napisal:

> četudi so v življenju seksali le z eno osebo, pa mi sploh niso
> pri srcu!

Ha, mogoče je pa tole tadrugo razlog za negativizem in zganjanje foušije po forumih :-))))

Živi… in pusti živeti.
Le kdo je sedaj nemogoč – ti, ki najdeš problem v vsaki Alenki ali oseba, ki pove, kar si misli ne oziraje se na to kar si ti misliš (brez predsodkov)?
Morda bi lahko svoj mlad prosti čas lahko zapolnila z nečim bolj osvežilno krepkim (npr. branjem knjige ki te bo sprostila in v kateri ne boš videla problema) kot z gledanjem rumenih epp-jev?
Morda je problem v tebi.

:)))))

Veš kako pravijo? Stara koka – dobra supa.

Za razliko od “radožive” Alenke sem jaz tudi že v letih, do kruha sem spravila 3 otroke, sem pa tudi poročena in v postelji še vedno uživava.

Ali mi res nekateri očitate, da cenim zvestobo in ne varanja – ali prav berem???

New Report

Close