Najdi forum

Opomba: prispevek je iz leta 2005!

To pismo je prispelo na moj naslov. Če bi vas zanimalo, predvsem tiste, ki ste iz okolice Kranja .

Kopirano :

Pozdravljeni !

Sem vaša članica. Fibromialgijo imam potrjeno dve leti. Od meseca septembra lansko leto obiskujem Pilates studio in lahko rečem, da dosegam izredno dobre rezultate, kar se tiče gibljivosti, prav tako so pa
tudi v veliki meri izginile skoraj vse bolečine in ostali spremljajoči znaki fibromialgije. V kolikor vas mogoče zanima ta informacija, mi prosim pišite, da vam bom posredovala naslov za nadaljnje informacije.

Mislim, da imajo predstavitev programa v četrtek , 3.3. ob 20 uri, v bližini Kranja. Najbolje bi bilo, da nekdo iz organizacijskega odbora, ki bi ga to zanimalo, mi sporoči podatke in bi mu poslali vabilo. Na tem srečanju bo predstavitev vaj.
To sem omenila že v anketnem listu, ki ste mi ga poslali.

Lep pozdrav.

Branka

Pozdravljeni ,
hvala za tole informacijo, pa če se da dobit naslov, kje se to nahaja, bi šla poslušat, morda se tudi udeležit vaj?
Smiljana, Kranj

Naslov vam je bil pravkar poslan na osebni e-naslov.

LP,
Veronika

Lep pozdrav!

Na tem naslovu si lahko preberete odgovore na vprašanja glede pilates vadbe:

vesna

S pilatesom sem zadovoljna tudi jaz (diagnozo dobila pred dvema letoma, simptomi več kot deset let). Vaje se izvajajo počasi, tako da lahko nadzoruješ meje bolečine. Doseže se večja gibljivost, razteznost mišic in mišična moč.
Vendar pri meni bolečine niso izginile, prav tako moram nekatere vaje delati na dodatnih mehkih blazinah, ker je pritisk premočan (na primer pri ležečih vajah na strani je prehuda bolečina v stegnih). Včasih priredim tudi vaje, pri katerih trpijo kolena ali zapestja, odvisno od počutja. So pa vse vaje narejene tako, da jih lahko vsakdo prilagodi svojim zmožnostim, zato so v osnovi primerne, čeprav niso lahke.

Lp

Zelo pozorno študiram, ne morem reči, da je vse postalo super, ampak ni se kaj pritoževati. Spremenila sem prehrano, začela uporabljati hipoalergeno kozmetiko, šport vam omogoča, da se gibljete več kot običajno, in to zagotovo ne bo škodilo. Na splošno se veselim najboljših rezultatov.

New Report

Close