Najdi forum

Piknik s TV Paprika

Veste, da Oriana na TV Paprika vodi oddajo o otročkih? No, kmalu bo organiziran piknik na Snežniku za mamice z otroci (no, najbrž tudi očkati pašejo zraven). Za otroke bodo na voljo igrala, igrače in varstvo, za tavelike pa zabava in vse, kar pač paše na piknik. No, tako bi bilo, če bi prišlo zadosti ljudi. Seveda bi vso zadevo posneli in uporabili za oddajo. No, Oriano zanima, koliko mamic bi prišlo na tak piknik, ki bi bil kar kmalu. Prevoza na piknik še ne bi bilo, kasneje bi morda bil in pikniki bi imeli tudi namen.
No, je katera za? Mi bi prišli – kaj ne bi, na svež zrak v naravo, zabavo in vse?

Nina z Mojco in Jakobom + očka

Otroke naučimo, kako naj mislijo in ne, kaj naj mislijo!

ja, tudi mi bi prišli naokoli, zanima nas samo, kdaj prbl. bi to bilo.

Seveda pridemo!

4-članska družinica

Bi, pa mi lokacija ne odgovarja. Če bo kdaj kje drugje, pa sporoči.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Mi smo za 3 člani

LP
Mirjam

Mi smo tudi zainteresirani, samo čas me zanima, ker bomo šli kmalu na dopust 🙂

Lp Tisa + še dva člana

tudi mi smo zainteresirani – samo kdaj – enkrat po 15.8. gremo na dopust – drugače smo 4 člani
lp
Mateja

Mi bi tudi prišli. Samo je odvisno od časa.

Mogoče pa bi lahko Oriana premislila in postavla piknik v čas po dopustih, ker se mi zdi, da je sedaj kar težko ljudi skup zbobnat.
Pozdravčič!

Mi bi tudi prišli! Smo trije.

LP

Tudi mi smo za, če ne bo od 31.8. do 15.9. – takrat gremo čofotat po morju. Smo pa trije.

Tudi mi bi prišli, če ne bomo ravno na morju. Nas je pa pet.

Tudi mi 3 pridemo, če ne bomo na dopustu in pripeljemo zraven še kako družinico!

če bo v bližnji prihodnosti kje na gorenjskem, pa se vidimo!

Pridemo če bomo imeli čas. Smo trije

A lahko pridejo tud nosečnice, za enkrat še brez otrok?

Z veseljem se pridružimo-vsi trije!
Sporoči točen datum in uro, ko boš vedela!
N.

Tudi mi trije smo za.
Lp, Marta

Po mojem da ja.

Otroke naučimo, kako naj mislijo in ne, kaj naj mislijo!

Mi trije smo tudi za!

Kdaj bo ta piknik? sedaj je čas dopusta in mi planiramo dopust. Bi pa z veseljem prišli.LP

Sliši se zanimivo;) Samo, upam, da ne bomo glih na dopustu;(
branka

New Report

Close