Lepo pozdravljeni!
Ne vem, zakaj eni tem kožnim znamenjim tako rečejo, ker prav nič niso lepe. Vsaj ne moje tri na obrazu, ki so kar velike (premer okoli 5-6 mm), izbočene in dlake ven rastejo. Pa temne so seveda. No, dala bi si to odstranit, pa me zanima kako in kaj. Kje in kdaj se naročiti, koliko časa je čakalna doba, koliko bi morala plačati za vse tri pike, kako poteka odstranitev, ali bi morala več časa ostati v bolnišnici (imam obveznosti, ki mi ne dopuščajo, da bi bila dolgo odsotna), koliko časa se stvar celi (glede na to, da imam delo z ljudmi, ne bi bilo primerno pred njimi skakati vsa v obližih).
Za vaš odgovor se vam najlepše zahvaljujem.
Pika, ki je vsa v pikah :-((((((((((((
Živijo Pika s pikami
Pridete lahko v našo ambulanto KO za plastično kirurgijo in opekline, Poliklinika C hodnik. Sma delam ob sredah popoldne (najbolje med 17:30 in 18:00 uro). Čakalne dobe za pregled ni , naročati se ni treba. Le če bi bila huda gneča boste morali malo počakati.
Cena odstranitve do treh znamenj je med 25 in 30 tisoč tolarji.
Čakalna doba na poseg je do mesec dni.
Znamenja kakršna opisujete izrežemo v lokalni anesteziji (kožo okoli vsakega začasno omrtvičimo z injekcijo lokalnega anestetika), Kožo nato zašijemo. Šive z obraza odstranimo po 5 do 7 dneh. (čas skakanja z obliži je 5 do 10 dni 🙂
Čez šive nosite obliže. Po odstranitvi šivov brazgotine zorijo do leto dni. V tem času dobijo kožno barvo in so praviloma malo opazne.
Z normalnimi življenskimi aktivnostmi lahko pričnete že dan po posegu.
lep pozdrav
Aleš