Pik klopa
Sem prav pod stresom zdaj zaradi te zadeve. Menite, da če bi bil prisesan več kot en teden da bi bil večji kot 1mm?
Najbolj me skrbi meningitis, ker je vse odvisno samo od imunskega sistema.
Menite, da bi bilo možno, da sem med sedenjem ali drgnjenjem klopa ranila in je iz njega prišla kri (od mene),on pa je ostal še kar naprej prisesan, zato sem preden sem sploh opazila klopa videla okrog popka suho rjavo, kot kri?
Čudno je, da je šlo odstranit skoraj takoj s prstom. Tudi nog ni bilo videti, apak samo mehka bunkica. Moram pa povedati, da sem imela tudi malo vnet popek, saj imam globok popek in večx umazano, kljub umivanju.
Pozdravljeni.
Ze dober mesec in pol opazujem na nogi spodaj notranja stran – nek rdec krog. Na zacetku je bil le majhen opazila sem ga med britjem . Sedaj je precej velik 5cm v sirino in 3cm visina. Pri dr.sem bila dala mi je pregledati kri vendar razen slabokrvnosti ni nic narobe. Dala mi je kremo Lamisil ce nebo ok morem nazaj.
Malo sem pobrskala po internetu in se zamislila da bi me morda lahko picil klop. Nevem kdaj kako nic nisem bila v gozdu..
Kolobar se sedaj malo cuti prej je bilo pod kozo je pa tam kjer je rdeco malo bolj trda koza .
Mogoce veste kaj bi lahko bilo?
Lp
Zdravo! Ne vm sicer, kakšne preiskave krvi ste opravili, če se niste gibali po arai in dobili klopa, je sicer možnost borelijske okužbe precej neverjetna, ker pa je to rstna možnost skrajno neprijetna, če se jo spregleda, vam predlagam, da se oglasite nazaj na kontrolo k zdravniku.
Lep pozdrav