Najdi forum

Tipi moji dragi: kako je pri seksu, ko ste nabasani (do zmerne meje-tolk, da sploh lahko še seksate)? Kaj vam takrat dogaja v glavi? Je možno, da takrat žensko bolj obravnavate kot objekt?
Za vsa mnenja bom hvaležna!
LP

Ja, si kar prov rekla, takrat na zensko bl tko gledas, pac kot na lukno, pa sori za to hladno izražanje. Sam ko si pijan, no bom zase govoru, ko sem pijan, mi je kar dosti vseeno kaj se dogaja z njo. ja sem baraba, sam tko je. Me zanima kaj bojo kej drugi rekl.

Seksati, ko se ti v glavi vrti sploh ni užitek in navadno spolne želje tudi ni. Drugo pa je, če par za večerjo spije nekaj vina (pa čeprav dve steklenici:), in se nato ljubi kot nor. Nekaj alkohola tudi povzroči kasnejši orgazem, saj je znano, da alkohol to stvar zavira.

Kar se tiče Gregata, cenim, da je odkrit in je povedal tako, kot misli. Lepo že ni, da je ženska nasplošno za moškega le kot en objekt, a vemo, da ima alkohol kar močno prste vmes.

Radi se imejmo, pa bo 🙂

Primzi

Mislim, da če je prisotna zmerna količina alkohola je lahko seks božanski…spustiš vse zavore….včasih to zelo zelo prija…

hehe…..

pijaca je od hudica…..

po 3 pivih si v fazi, ko bi delal vse in si tudi vsega zmozen
po 6 pivih si v fazi, ko mislis da bi ji lahko delal vse pa tega prakticno nisi zmozen
po 9 pivih si v fazi, ko ves da ne mores nic vec, ampak se delas (nakladas) da si vsega zmozen
po 12 pivih pa tut nakladat ne mors vec…..

no odvisen od osebe…. nekdo bo tut se po 15 pivih zmozen vsega.

lp
edvin

ps…aja so pa zenske veliko lepse ce si pijan…naprimer po ene 9 pivih ti je vsaka vsec…seksualno sevede…ce se kaj vidis… :)))

Mislim, da je občasna rahla opitost pri seksu zelo koristna, ker takrat človek podira tabuje, naredi tudi kaj, kar v treznosti ne bi, vsak tak eksperiment pa je koristen za spoznavanje svojega telesa in razvoj zveze. Poznani so primeri nasprotnikov oralnega seksa, ki so se po mali opiti preizkušnji prelevili v zagovornike le -tega. Pa marsikatera dama, ki je včasih imela probleme z orgazmom, je prvi orgazem z moškim doživela v rahlo opitem stanju, ker se je šele takrat lahko resnično sprostila.

Da se razumemo, nikakor ne propagiram uživanja alkohola, pravim samo, da je včasih koristno seksati v rahlo opitem stanju, ker določene miselne bariere popustijo.

Ko se ženska prvič preda pijanemu moškemu, se mora zavedati, da mu bo tudi naslednjič. In kaj bo storila, ko ji bo šel njen ljubi možek na jetra, ker bo stalno tankal, ali po malem dolival. Vsi argumanti proti pitju alkohola bodo propadli.

Strinjam pa se z ostalimi, če je sporazumno popit kakšen kozarec in to pri obeh.

Lep pozdrav.

Janko Kersnik

Ja to je to.. ful te lahko zakuri in imas atomski sex. Pocnes se druge stvari, ki jih ponavadi ne. Prekomerna kolicina alkohola te pa seveda otopi. Vsaj pri moskih je tako.

mah.. ce si lih prav nazgan (rumeni moskat) je tapravi :).. polj imas vec fantazije ker nisi “zaprt” oziroma si v life-u.. meni osebno je bil najboljsi seks po kaksni easy zurkici… samo takrat je po navadi full glasno 🙂

hi!
jst mam z tem zlo slabe izkusnje…vsaj z tistim prekomernim pitjem. lahk povem da po 1.5l merlota+5dl coca cole nisem biu vec kej prevec zmozn
in ni lih najleps k je zenska zrajcana…pa te ne more pol “uporabt”
pr zmerni kolicini alkohola pa je verjetno kr lepo…se nism probu 🙂 edina izkusnja z alkoholom+sex mi je bla ta….k na koncu sploh ni blo sexa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close