Najdi forum

oj!hvala za tvoje mnenje primož!ravno danes sem spakirala cunje pri njemu ker ga je včeraj lepo pil in se zvečer odločil da gre s kolegi na morje do jutri poklical in povedal mi je pa šele danes ob 10 h da je na morju niti tega mi ni moral povedat mi je šele danes ves pijan klical in povedal da me ima zelo rad in da me ne bo prevaral na morju!a naj mu verjamem???vprašala sem ga pa že ali jest ali pijača pa pravi da jest!odloči se pa še vseno za pijačo in ga lepo vsak petek pije!še danes mi je reku da je to zadnjič in da od jutri naprej ne bo več pil!!!!koklikokrat mi je že to povedal,pa ni držal besede!!!
ne vem če bom zmogla da bom doma in ne bom šla k njemu?pomagajte res trpim ob takšnem življenju!

MAj, samo trdna moraš biti in vstrajati pri zaprtih vratih.

verjemi.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Živjo!

Ko ti bo zadosti, boš šla stran. Je pa dejstvo, da prej ko boš to storila, manj neprijetnih dni boš doživela. Odločitev je tvoja!

Ko bo prilika za pogovor s tvojim fantom (če sploh bo), pa samo mirno povej zakaj si šla in vztrajaj pri odločitvi.

Lp

pomisli ce si zelis takega oceta za svoje otroke?

Uh tole gre pa zelo daleč.
Ja madonca postavi ga že enkrat dokončno pred dejstvo in drži se svoje odločitve.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Maj kako se držiš kaj?upam, da je kaj boljše.

Veliko sreče ti želim

Maj!
Ti veš kaj ti je storiti.
Nobena ženska še ni zmagala v konkurenci z pijačo. Saj ko so trezni ti obljubljajo vse živo ko so pa pijani pa vse pozabijo. Zakaj bi morala v ževljenju trpeti…prevečkrat …nihče ni vreden tega.
Spakiraj in pojdi. Boljše ti bo. In verjemi nekje te čaka nekdo ki ti bo nudil toplo dlan in topel dom.

New Report

Close