Najdi forum

pihanje na dušo oz. za ovratnik

Zakaj fantje (ne vsi) pihate puncam na dušo tako nespretno, da se včasih že na kilometre daleč vidi, da nakladate? Kaj boste imeli od tega? Ravno zaradi takih nepridipravov postanemo preveč nezaupljive in dvomimo tudi v poštene in vredu fante? Kako naj vem, kdaj je kompliment iskren?

Corazon,

to je pa popolnoma preprosto. Fantje se trudijo, da bi bili všečni puncam in nonstop razmišljajo, kako naj se obnašajo, kako naj govorijo, kaj naj delajo, da bodo všeč punci.

Ampak ravno to je tisto kar je narobe, niso to kar so. In koga znamo oponašati najbolje?

Ja, samega sebe. Torej igrajte sebe in boste imeli največ uspeha.

Sašo hribar zna igrati marsikoga, ampak mi nismo Sašo Hribar.

Primož

p.s.
Še to, enkrat sta se dva pogovarjala:” Veš, jas bom pa drugi Bill Gates!” pa je rekel drugi: ” Veš, jaz bom pa kar prvi JAZ”

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

EJ DEKLCA to je smisel življenja, DA ZNAŠ SAMA LOČITI PLEVEL OD PUŠLCEV. Komplimenti so za to, da se talajo. Ko boš videla kako požira sapo in tebi razbija srce, boš vedela da je pravi!. NE HITI!

JA, NEKATERI SE ŠE SLINIJO, DA SO CELI SLUZASTI..
BLJEK !

New Report

Close