Najdi forum

Piersing na mucki

v studiju na Kolodvorski v Ljubljani (upam, da sem prav napisala ulico…. )..
pa sej se ve, kje je to…

kam hodim??? en čas je bila dobra divja plaža ob Strunjanu zdej pa je tam predvsem “moška populacija” (if you know what I mean), drugače pa imam rada kampe v Rovinju, pa na Krku, pa letos sem bila na Malem Lošinju (Nerezine)…. tudi lepo!!!

oh poletje!!!!!

Ja sej res ne rabmo slike te bomo kar u živo pršli pogledat!

ma klaj se zezaš??? tam je meni najlepše divja plaža strunjan-desno od križa oz. desno ali levo od stopnic ko prideš dol na plažo.
ja dobro vem kaj misliš:))), tudi mene so že presentli pedri tam dol:), sam jest še vedno rad tja zahajam mi je ful lepo. sej tam v ankaranu na divji je tudi ok sam se mi zdi mal bolj pusta plaža brez neke prave energije.
drgač pa maš prov na krku je fino tam sm že bil pa v koversadi pa na cresu, sej pravzaprav je tako da s elahko skor kamor češ vržeš na kakšnih bolj samotnih plažah oz. kotičkih.

ja res oh to moje dolgo vroče poletje. ej a mi lahko pišeš na email ali priložiš mail, določene zadeve bi se rad menil na 4 oči.

poznam kolodvorsko pa nimam pojma kje je ta studio. a ti ga je dajal moški al ženska pa če ti je blo prej kaj nerodno notri jit?

no pončo dej……

[email protected]

pa da vidimo pogumneža…

:))

dej povej točno kje, jest bi si ga tud dala!

kako je ime temu studiu, kjer si je mogoče dati pierce v mucko???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close