Najdi forum

mogoče vibrator.
Ni mi všeč, ker se mi zdi preveč “zahtevna,” pokvarjena, agresivna, in nima nobenega spoštovanja do tebe.

se strinjam. mislim imeti uhan v jeziku. to si pa že zrel za na studenc. bruha bruha

če bi jo imele ženske za enkratno uporabo bi taki tički bili čist OK,ker s takim ji jo pa čist razmesarš :)))

Acta – povej nam ali ima mogoče tvoja punca tako utrjeno, da ji ne bi prišel drugače do živega?

Nevem če je sploh že v živo videla kako to zgleda. Upam da mi jo bo uspelo prepričat….

Pa kaj si ti dec in se znaš za sebe postavit ali se ena mevža? Lepo da ji ustrežeš do ene mere, sam včasih pa moraš usekat po miz in ji dat vedet da ti nisi njen suženj. Zdajle tole, čez dva mesca boš pa mel usnjeno masko na glavi in te bo na verigi sprehajala po Mercatorju.

Daj sprav se skupi in začni študirat z svojo glavo.

Pa kaj je sploh moras prepricevati..Pimpek je tvoj, in ce noces imeti zelezja na njemu potem naj tako ostane…Daj imej malo spostovanja do sebe in ne zenski v vsem ustreci…Razen seveda ce nima ona uhana na jeziku po tvoji zelji…Daj no pamet v glavo…

LOL, samo bumbar si da strelovod skozi batino. Ja super, da boš potem odšraufaval tisti čepek vsakič ko boš šel scat. Stari, piercing na jeziku je ena, da si prebiješ penis je pa že mal S/M. Sploh če imaš pomisleke.

Ja a to pomen, da ji ne smem ustrečt? Ful jo imam rad in mislm da zarad take stvari nebi smela nehat…

A ti bi tud to mogu nardit??

Mojga korenjaka, ne šlata kr vsaka…..upam da sm biu jasn!

No ja kaj pa se greste jest mam dva pa ni nč narobe vsi se kr nekej preseravate!
Ti si ga kr dej boš saj vidu kaj je užitek!!

glih zdej tvojo mamico pedenam

Ja jest se pa še vedno nisem nč odloču, upam da se bo moja premislila, no mogoče mi bo pa še všeč. …

LOL komi čakam da mi tm en prešvican smrduh prebada penis. Al pa kdorkoli drug. Piercing je nasilje nad telesom 🙂

Sm prebrou tlele vse te replaye pa nism vidu enga pozitvnega pogleda na pirsing. Pol sm se pa vprasu al smo slovenci res tko ozkogledi al kaj.
Jst morm povedat da mam ze kr neki casa pirsing v ticu in mi je kul. Moji bejbi je kul, moji prejsni bejbi je kul, tut kolegom je kul. Kar se tice problemou – jih ni! Nobenih vnetij, pa infekcij al cesarkol druzga na kar ste pomisll. Tut zacel se zlo hitr ker vecina tle pozabla glavno stvar – urin je steriln, in vsakic ko gre tip sct si razkuz vse. Pa se neki, zakaj bi blo to kej druzga kokr lukna u jeziku, popku, obrvi…?! Lukna je lukna, ko si delas pirsing pac mal boli pol je pa kul in ce se navelicas ga das pac vn pa se vse skup zacel.
Lep pozdrav, pa velik sexa… 🙂

Ej Acta valda da si ga boš dal to je res zakon boš vidu pol kr probej, sej če ti ne bo všeč ga še zmerej lahko daš vn!

Sam js ne bi nobenmu pustu da mi magnifika prebada……….auč

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close