Piersing
Halo! Moja punca ma v jeziku uhan in to mene ful uzburja pri oralnem seksu. Do tukaj je še vse ok. Sedaj pa bi ona rada da si naredim pirsing na mojem penisu!!! Pravi da naj bi to povečalo njen užitek. Ali naj to naredim. Imam jo rad , zelo ampak nevem če bi to naredil zanjo???
na tvojem mestu tega ne bi naredil, razen če si tega ne želiš sam, drugače pa, ne pusti se da te ženska poskuša spremeniti. Če te ima rada, te ima rada tudi brez pirsinga v lulčku in užitke lahko povečaš tudi na druge načine.
točno tako.
A mi lahko predlagata na kašen drug način sei lahko poveča užitke, da ji povem argumente..
A ja pa še to. A je kdo že naredu kaj takega???
ne vem no…meni taka punca sploh ne bi bila všeč, če bi bila jaz fant…
točno tako. 🙂
hehe
na kva te vse babe ne pripravjo 🙂
probej si strgalo za sir podložit pod kožco, poj jo pa drgn 🙂
Zakaj pa ne?
Ti se kr zajebavej ampak to je resna tema!!!! Vosu!
jest bi ji že dal na penis …. eno ji prmaž okol kepe,da jo bodo minile take neumnosti
vosu si ti, če boš to naredil.
Pokaž ji svinjarijo – najprej v rit, poj pa v usta – pa se bo naučila kaj je to užitek…
Ne , resno – sem videl na netu te fore, ampak mi ni jasno kako se to sploh izvede. Po moje v Slovenij ni tacga junaka, k bi imel dve luknji v glavci 🙂
Itak je pa poj verjetn težava z infekcijami…
malo domišlijie, nekaj gibčnosti, dobra predigra, pa se užitki povečajo…smeh med sexom je najbols:), sicer pa imaš o tem veliko literature, take in drugačne pripomočke, na katere se pa žal ne spoznam.
a se tebi ženska med sexom v glavo smeje ???
A se kdo spozna take pripomočke?
Kaj pa če ji rajši privoščiš kakšen vibrator…
Jaz sem ful zadovoljna z Duracellom
Ma pokukajte se vi vsi med sabo, brez al pa z pirsingam @!#$ vam materna
uredu bo.
Ti googl če ti ni kej všeč pa ne glej tega foruma in ne tež tukej, rajš povej kej pametnega!!!!
eden nam še manjka,a si za ?
http://www.bmezine.com/pierce/09-male/index.html
evo ti poglej si grozo…
Forum je zaprt za komentiranje.