Piercingi in tattooji
Zanima me, kakšna so kaj vaša stališča do tega, zadnje čase ultra-popularnega trenda.
Ali piercingi res povečajo občutljivost in vzburjenje oz. pripravljenost, željo po sexu?
Meni se zdi npr. še estetsko, če ima punca uhane v ušesih ali pa v popku. Pa tudi če jo krasi kakšen lepo narejen tattoo. Nikakor pa mi ni všeč npr. piercing v obrvi, na spolovilih, v jeziku ali pa kakšen veliki tattoo.
Če ste se tetovirali, kje ste se?, ali je bilo drago? je bila delavnica higienska? In v končni fazi ste bili zadovoljni s tattoojem?
lp,
Zivjo!!!!!
Pred kakim letom sem si dala preluknjat popek in mi je zelo usec. Kr neki cajta sem delala trebusnjake in tako dalje, da sem dobilla raven trebuscek in mislim da dobro zgleda. To je sicer stvar okusa, ampak men je ful usec:)
Bilo je dokej drago, ampak hotela sm da to naredi en profi, ker drgac lahko pride do kaksnih infekcij al pa kej…
Za Tattoje jaz nism. Ne vem, jest vem da bi se navelicala. V redu je tist, k gre dol po dveh tednih, ceprav nisem se probala.
Aja, glede vzburjenja pa po moje ne drzi:) sam pr men ne…saj kaksne velike spremembe nism opazla…:)
LP
Pred šestimi meseci sem si naredila piercing v popku in povem vam, da to ne bi več naredila, saj se mi je nenormalo vnelo kljub higieni in čiščenju s posebnimi razkužili za piercing. Pa ful me je bolelo, ko mi je sicer tudi profi baba zabadala iglo v popek, tako da sem že čes 2 tedan uhanček dala dol. Sicer se mi sedaj čist nič ne pozna in srečna sem, da ga nimam več, saj bi se mi lahko vnelo in posledice bi bile lahko katastrofalne. Pred tem pa sem se tetovirala na gležnji in sicer (trajno) malega metuljčka, ki mi je ful všeč in je tako diskreten, da se ga komaj opazi. To sem naredila za lastno dušo, ne pa za druge, ker si nekateri naredijo tatoo samo da bi izpadli frajerji pred drugimi. Tatoo me ni nič bolel in se je zelo hitro zacelil, pa še mojemu tipu se to zdi tako seksi in mislim, da ga to ful vzburja. Meni je pa isto kakor prej.
Imam majhen tatoojček na rami – trajen. Imam ga že več let in se ga nisem nič naveličala. Ne gre za razkazovanje ali kaj podobnega, zame so tatooji umetnost – sicer pa so, kot vsaka umetnost, nekomu všeč drugemu pa ne.
No vidis, jaz sm mela s piercingom cist drgacne izkusnje. sicer sm res uporabljala razkuzila dolgo casa, ampak ni prislo do nobenih vnetij.
Tattoje smo so fantje delali predvsem pri vojakih (bivša JLA) in navadno so to bili datumi (čas služenja), ime punce i.t.d. šlo je v bistvu za dokaz kako smo vzdržljivi, da smo zdržali zbadanje. Danes so mi všeč tisti majhni na ramah, roki, nogi in na takšnem delu telesa, ki je lahko brez problemov razgaljen. Všeč mi je kakšna drobna umetninca še posebej na puncah. Piercingi me ne privlačijo – nikjer.
Jaz imam piercing v popku in v obrvi in mi je se vedno zelo vsec, se posebej poleti, ko se popek vidi (seveda moras imet raven trebuh). Bolelo me je zelo malo, ampal sem sla k profesionalcem, ki so res specializirani za to, higijenski, dali so mi tudi potrdilo in racun in prislo ni do nobenega vnetja. Moti me, ce je brez racuna, na crno. Za tattoo-je jaz osebno nisem, ker se bojim prebadanja (za piercing prebode 1x), pa se navelicas se… vsaj jaz tako mislim.
Lep pozdrav!
Živjo!
Mene pa znima, če mi lahko kdo napiše, kje konkretno bi se lahko dal tetovirati (po možnosti naslov al pa telefonsko številko).
LP GregaAllure je pisal/pisala:
>
> Zanima me, kakšna so kaj vaša stališča do tega, zadnje čase
> ultra-popularnega trenda.
> Ali piercingi res povečajo občutljivost in vzburjenje oz.
> pripravljenost, željo po sexu?
>
> Meni se zdi npr. še estetsko, če ima punca uhane v ušesih ali
> pa v popku. Pa tudi če jo krasi kakšen lepo narejen tattoo.
> Nikakor pa mi ni všeč npr. piercing v obrvi, na spolovilih, v
> jeziku ali pa kakšen veliki tattoo.
>
> Če ste se tetovirali, kje ste se?, ali je bilo drago? je bila
> delavnica higienska? In v končni fazi ste bili zadovoljni s
> tattoojem?
>
> lp,
Živjo!
Mene pa znima, če mi lahko kdo napiše, kje konkretno bi se lahko dal tetovirati (po možnosti naslov al pa telefonsko številko).
LP GregaAllure je pisal/pisala:
>
> Zanima me, kakšna so kaj vaša stališča do tega, zadnje čase
> ultra-popularnega trenda.
> Ali piercingi res povečajo občutljivost in vzburjenje oz.
> pripravljenost, željo po sexu?
>
> Meni se zdi npr. še estetsko, če ima punca uhane v ušesih ali
> pa v popku. Pa tudi če jo krasi kakšen lepo narejen tattoo.
> Nikakor pa mi ni všeč npr. piercing v obrvi, na spolovilih, v
> jeziku ali pa kakšen veliki tattoo.
>
> Če ste se tetovirali, kje ste se?, ali je bilo drago? je bila
> delavnica higienska? In v končni fazi ste bili zadovoljni s
> tattoojem?
>
> lp,
tattooji morajo bit cim vecji… primer: cel hrbet, cela roka ali pa noga.
iz kje pa si
V Lj je ob Trubarjevi (malo vzhodno od Presernovega spomenika) en salon za tatooje in sicer tik zraven gostilne Tartuff. Jaz se se nisem odlocila, ker se nikakor ne morem odlociti, kaj bi imela tetovirano. Metuljcki, vrtnice in podobna sara me ne zanima. Rada bi kaj posebnega, nekaj, kar bi odrazalo to, kar sem. Hm… zaenkrat se nisem nasla take zadeve.
Drugace pa mrgoli takih salonov na Madzarskem ob Blatnem jezeru in v Budimpesti – ce bo kdo sel in priloznostno zavil tja.
Jest sem iz Radovljice, vendar sem med tednom večinoma v Ljubljani, tako da bi najraje videl, če kdo ve za kakšen salon v Ljubljani ali okolici…
Hvala za odgovor! Tudi sam še nisem popolnoma odločen kaj si bom vtetoviral (najverjetnje kakšen indijanski simbol, ali pa kakšno staro bojevniško znamenje…)
P.S.: Kaj bi si pa ti dala vtetovirati?
…se strinjam. Jaz gledam na to kot na umetnost.
Tetovirala sem se dve leti nazaj, in sicer na hrbtu (lopatici). Tako lahko tattoo pokažem, če imam majico z ozkimi naramnicami, lahko ga pa tudi skrijem z malo širšimi naramnicami – če je glih kriza (kakšna službena zadeva).
Moram pa reči, da me je zadeva, mislim sam čas tetoviranja, grozno bolelo. Je pa res tudi to, da sem bolj občutljive sorte in me vse takoj preveč boli. Tetoviral me je človek, ki to počne že četrt stoletja in je bilo vse tako kot je treba (sterilno in sploh profesionalno). Celilo se je pet tednov, brez zapletov in komplikacij, bila pa sem strašno ponosna nase, da sem se odločila za to. Tako mi je kar manjkalo, ko sem en dan ugotovila, da tetovaže enostavno ne čutim več.
Sicer pa ljudje o tetovaži razmišljajo različno in mnogi še vedno ob omembi tetovaže pomislijo na tiste krasne tetovaže JLA in zraven ena naga ženska. Ko pa vidijo kako lahko zgleda en res lep tattoo, se pa malo zabremzajo.
Pri nas doma sva tetovirana jaz in brat, drugi brat ima piercing (na obrvi) in kakor je naš oč jamral kakšni smo, je nazadnje izjavil, da se bo očitno moral tudi on tetovirat “da bo in”. Torej se mnenja spreminjajo.
Ojla!
Jest bi si dala tatoo na ramo ali pa nad ritko, tam kjer ga ima npr. Anastasia, al pa Britney Spears. Všeč so mi keltska znamenja. Lp !
Forum je zaprt za komentiranje.