Najdi forum

piercing v popku

čao!
že neki časa si želim piercing v popku pa enostavno nimam jajc da bi to izpeljela ker sm slišala full scary zgodbice o bolečini, pa zagnojitvi,…dej, please, povejte mi kaj je res na tem, kok boli, kako to izgleda, ko te prebode,….thanx!mejte se!

Jst skp padem k vidm injekcije ipd.Šla sem se pa vseen tetovirat(2krat) in piercat(2krat).Ratal mi je pa sam tko,da sem šla ke v salon in k sm povedala kaj bi rada je blo enostavno prepozn,da bi si premisnla.Ne bom ti lagala,oboje boli,ampak pr men je blo vse skp vredno bolečine.V popku se mi je nekaj časa gnojil,treba si je nabavt kšn bepanten al pa kej podobnga in si zadevo redno mazat.Samo piercanje popka je ful hitr mem,mal ti teče kri,ampak hmal neha bolet.Če si res želiš ta pierce,ti priporočam,da greš ke in nardiš tko kt sm jest.Pa velik sreče!

Maja

No jaz imam uhancek v popku in lahko ti povem cel postopek!
Prvo kot prvo moras iti k profesionalcu! Jaz sem sla k kozmeticarki nasproti zelezniske postaje v ljubljani, kamor skoraj vsi hodijo.
Ko ti prebode popek prvic, ti da seveda medicinski uhancek, ki ga moras nositi en teden ( da se naredi luknjica). Zaboli cisto malo ( hitro pozabis), pa tudi kasneje ne boli, ampak imas tak smotan obcutek v popku ( ker nisi navajen). Po 2 dneh sem se jaz cisto navadila. Aja, kozmeticarka, mi je pokazala da je vse sterilno ( igle) in novo, kar mi je dalo obcutek varnosti.
No potem cez en teden sem prisla nazaj s svojim uhanckom in ko mi ga je ustavila notri, je bolelo ( priznam!!!! kar ornk) ker je bil veliko debelejsi kot medicinski. Kaksne 2 ure je mlace bolelo, ampak scasoma se navadis.
No z gnojenjem nimam in nisem imela nobenih problemov, veckrat na dan sem ocistila uhancek ( najprej, ko je bil v popku, kasneje ga uzames ven) z alkoholcki…
To so moje izkusnje!:)
Lp, pa ne se nic bat:)

no ja no, ni lih sunny day:)
jest ne bi šla še enkrat delat. kr mal zaboli k ti gre z iglo čez, pol te pa vsaj še en teden boli, ne moreš spat na trebuhu in začet pazit, da kje kaj ne zatakneš (luknjičast pulover, gobica za umivanje – auuu)
zagnojilo se ti bo po vsej verjetnosti, ker se skoraj vsem. pazit moraš pač da to čistiš z alkoholom, mažeš s kremo….
u glavnem men je naredila ful majhno luknjico in ko sem kupila nov uhanček, ni šel noter. Tko sem mogla it še enkrat tja in me je še enkrat mrcvarila, bolelo je 3x huje kot prvič
Ampak je pa tud kul, jest mam rada razgaljen popek in pritegne veliko pogledov.

Vsekakor je dobro, da greš k profesionalcu. Drugače pa, meni osebno niso všeč te zadeve, ne izgledajo lepo.

se podpišem pod to. moja izkušnja je identična! :)))

tako da nič bat… vedno pa seveda obstaja možnost, da tvoje telo ne bo ravno veselo tujka v telesu… ampak to je pač treba odmislit, če želiš met pirs..:)

lp

Mene je bilo ful strah,še posebaj ker sem ful alergična na to,da se kdo dotika mojega popka.sem pa pred pol leta zbrala pogum si najprej dala preluknjat ušesa,nato še popek(ful sem imela srečo in se mi ni popolnoma nič zagnojilo),na vse to pa sem se tetovirala še na zadnjici in gležnju,sicer vse rahlo boli ampak se da preživeti.Veliko poguma ti želim

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close