piercing v nosu
živjo! mene zanima če ima kdo tukaj piercing v nosu?! čimveč vaših izkušenj od bolečine, zdravljenje, težave, ali se je kaj gnojilo, je kaj zateklo itd ….. čimveč bolje bo :))
hvala
lp mateja
Jest nisem imela nobenih problemov, razen enkrat mi je okrog luknjice mal zateklo, ampak sem scistla z alkoholom pa je bilo potem v redu. Pomembno je to, da nosis medicinski uhan vsaj 2 tedna, da se ti ne zagnoji in pa da imas uhancek iz srebra.
Te mika a ne?:)
LP
hey! ja jst ga mam in sm full zadovoljna. me je blo strah ko sem ga sla delat, sam to ti kozmeticarka nardi tko hitr, da nimas casa razmisljat. drugac se pa ne strinjam z anchy, ki pravi, da je pomembno, da je iz srebra. jz sm mela dolg srebrnga, pa se mi je skoz gnojilo. pol sm si pa kupla uhan iz medicinskega jekla, in zdej mam mir-nic gnojenja in otekanja. pa tud medicinskega ti ni treba imet not 2 tedna-jz sm ga dala ven ze naslednji dan-tako ti tudi svetuje kozmeticarka. za razkuzilo je pa najboljsa antibiotijska krema bivacin. naj te ne bo strah-opogumi se! pa sporoci kako bo!
A vas lahk sam neki prašam… a vas uhan kej moti, če se morate ‘vsekniti’ ?
hvala.
Lp
ja tut mene to zanima:) mene ful mika met uhanček pa mam mal strahu ker baje boli ko ti luknco dela….
lp
meni je pa to ful nagnusno … sorry
kako ti pa to rata?!!!!
sej mas take z metuljckom al pa z odebeljeno konico na koncu. najbrz ti pade ven, ker ga samo not porines in nimas nic na koncu.
pe se glede bolecine…men je luknjico naredila s pistolco, tako kot ti naredijo luknjico v usesih. in to je full na hitro, in tista pistolca glasno poci, tako da se ustrasis poka, potem je pa itak ze konec.
Ej pojma nimam. Sam dvakrat sem bla prehlajena, ko sem si dala uhan, enkrat ta prvič (je blo še OK, s pištolco, sem mela pa rinko, pa je bla prevelka pa sem jo dala ven, pol pa ni več šel not drug, nisem vedla, da se zaraste tk hit)
mene zanima pri kolkih letih si lahko daš delat piercing ?? a je kakšna omejitev??
mislm, da ni omejitve…kolk si pa stara? mogoce ce si res se full mickena, bi mogl starsi pridt s tabo.
Mene nc ne not, sam mal bl pazis, kako se usekns:) Ni nagravzno, kot eni mislijo, na vsake tolk casa si mors metuljcek scistit pa je!
Lp
Men se nikoli ni gnojilo mislim, da prav iz razloga, ker sem mela medicinskega dva tedna, logicno je da na svezo rano reakcija na srebro bolj izpostavljena, zato je mozno, da se ti zaradi tega stanje ni moglo popravit. Je pa seveda odvisno od cloveka, na kaj je alergicen.
Forum je zaprt za komentiranje.