Najdi forum

Pomlad je trga me, ful sem na powerju in čas je za odbite reči…. glede na to, da si že dolgo želim piercing ušesa (zgorej) si ga bom šel naredit.
Mi predlagate kje to naredijo lepo v Ljubljani?…

Yeaah, to mi delaj!!!

Jaz si ga bom pa pocu v obrv ;))))))))))

Jaz sem ga imela v obrvi, unga to orng, pa v popku…… mika me jezik Mislim pa da je za piercing v Lj. zakon John, ampak sem pozabila naslov, povpraši sej je full znan.
Pa imam predlog če si ga že daš v uho si ga dej tle… joj ne vem kako se reče temu delu ušesa……..tak kjer se stika s obrazom je ena takšna mala izoboklinica, tam prav na sredi……..mater ko bi ti lahko narisala. Tam ga v Slo. ima zelo malo ljudi!!!

Tko!
Rina

Tu v Berlinu ima to ze polno folka. Vem tocno kaj mislis :))) A ni pol tezje cistit uho :)))) Izgleda pa res mega 😉

Mislim da ne, saj veš kjer je volja………!he he

Tko!
Rina

Wow, uhanček tam, kjer pravi Rina, je huuud :)) Samo hudič je, če se ti zapaca.
Drugače pa, če bi si ga jaz kam dala, bi si ga v obrv, enega čisto malega. Če pa se ti odtrga (se je sošolki), pa ni rano najbolj prijetno. Ali pa v popek, samo za to moraš met ravn trebušček 🙂
Aja, Gost, prjatlca si ga je šla delat mislim da k enmu, ki ima studio (če je to to, lahko pa ti še sporočim) tam pri glavni avtobusni postaji, nekje pri Noč&Dan.

jest mam uhan u usesu zgorj pa prou lepo zgleda…sam je sranje ce se zagnoji(jest sm sla 2x delat:)..trma pac).za uhan usesu ni problema-mislm da nardijo skor u usaki zlatarni paj cist uredu.drgac me pa mika uhan(palcka z bunkicama na konc a kuko se temu rece:)?) u obrvi:)__ najbl sexy! ce kdo ma alpa je imu-mal povejte(kuko je ce se zagnoji pa to…..)
papa lp*

Ja hvala za predloge:))… jaz sem si ga hotel dat v obrv samo, potem bi me iz hiše vrgli pa klučavnice zamenjali. Drgač pa ni slaba ideja tam v tistmu kotičku bol predaj pri glavi, samo meni je bolj všeč tam zadaj zgoraj. Sej mogoče se mi strga pa jih bom mel 7 kot en moj kolega pa tud tja en pade… …nebi reku :)))

Ma jest sem jih mela ene 6 al 7 v srednji šoli na vsakem ušesu. Hudič je samo spati s temi stvarmi. Zdej pa nimam nobenga in sem najbl srečna :)))))

meu…skor popizdu, ker se m je ful zagnojil….pa še pol ful traja, da zgine tista bula! ampak…bom se enkrat probu!

jest sem imela, dala sem si delat na Tajskem, tako da ne s strojčkom ampak z iglo in orng palčko iz titana vstavla. Nič se ni gnojilo, ves čas sem si zadevo mazala z mazilom za celjenje ran in čistila z alkoholom, Malce je bilo le zabuhlo.
Zdaj sem si jo vzela ven in se mi je tudi zacelilo kot je ne bi nikoli imela.

Tko da ni panike ampak pojdi v orng salon ne v kakšen kozmetični kjer ti un uhanček tanek dajo.

Tko!
Rina

Zivjo:)

Dobra odlocitev za uhancek.. 🙂 jaz ga imam na istem mestu in priznam da je bolj bolelo kot v popku ali obrvi:)) hehe,joke.. Ti kr pejt nardit, samo tako bos ugotovil ce si tip za uhane,ker se ti tudi lahko zagnoji… ce imas slucajno se kak uhan v usesu in nisi imel tezav, lahko sklepas da jih tudi s tistim na vrhu usesa ne bos imel.. Uzivaj!

LP

O Majck:)

Js mam uhan v obrvi, pa nism mela nc tezgav.. k se mi nasplosn ze nc ni zagnojil (na sreco..) .. Uhan sm pa nardila brez dovoljenja tastarih, so bli ful problemi,fotr je reku da ga morm dat vn, jest sem se pa uprla:) ja in uspesno odnesla, ker ga mam se zmerej 🙂 Ce mas ksn prasane sm na voljo…
dio
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close