Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! pick point-marija in jezušček

pick point-marija in jezušček

Vidim da mi je naslov preveč označlo in ni možno pošiljat pošte.Sprememba naslova:[email protected]

Res lepi izdelki.
Bi se tudi jaz priporočala za vzorčke.

Hvala že v naprej

Moj E mail : [email protected]

No še ena ki bi želela kakšen vzorček. Saj sem nekaj brskala po internetu samo si ne znam ni skopirat. Bi lepo prosila.100-krat Hvala

Spoštovana!
Ogledala sem si vse izdelke vaše mame in moram reči PREČUDOVITO! Ker že nekaj časa iščem stiching vzorčke in seveda tudi prevode o načinu dela, sem se obrnila na vas s prošnjo, če mi jih lahko nekaj pošljete.Sem malo starejša upokojenka in bi mi to delo prišlo prav, da se malo zamotim.
Prosim odgovorite mi tudi glede stroškov.
Prav lepo vas pozdravljam!
Pričakujem vaš cenjeni odgovor.

slavica

Spoštovana!
Pozabila sem navesti moj naslov:

[email protected]

Še enkrat lep pozdrav!

slavica

tudi jaz bi prosila, če je katera tako prijazna, da mi lahko pošlje na mail: [email protected] kakšne vzorčke. Hvala!

Pa še jaz se pridružim z želojo, d ami katera pošlje kak vzorček pickpoint na mail:
[email protected]

HVALA!!!!

Tudi jaz bi prosila, če bi mi katera poslala vzorčke na mail:

[email protected]

Najlepša hvala!

Zdravo! kot vse bi tudi jaz zelo lepo prosila za vzorce- sem vzgojiteljica in bi mi res prišli prav. Hvala že v naprej.
Moj mail pa je: [email protected]

Tudi jaz bi prosila, če mi katera poslala vzorčke na mail:

[email protected]

HVALA

Tudi jaz bi lepo prosila za kakšen vzorček – [email protected]

Hvala že vnaprej.

Hej,

vem da je že stara tema a me vseeno zanima če mi lahko pošlje katera vzorčke oz. načrte na e-mail [email protected].

Zanima me tudi akšen papir in orodje za delanje luknjiv naj si nabavim in kakšno nitko.

Hvala in lp

bi lahko tudi jaz dobila vzorčke , prosim [email protected]

pozdravljeni,
ogledala sem si voščilnice, delo vaše matere in bi rada napisala:
lepo in prekrasno

še veliko navdiha in ustvarjalnosti želim

ps: ne potrebujem vzorčkov 😉

haj prosila bi če ima katera vzorčke in če mi jih lahko posreduje
[email protected]

haj prosila bi če ima katera vzorčke in če mi jih lahko posreduje
[email protected]

Živjo!

Tudi jaz bi imela te pick-point vzorčke, saj se bo počasi treba spraviti k izdelavi voščilnic. Bi mi jih lahko kdo poslal, prosim? Na e-mail: [email protected]

Hvala in LP

Hčerka me je vprašala, če bova delali voščilnice. Spomnila sem se na to tehniko, ki je zanjo sicer zahtevna, lahko pa mi bo pomagala. V iskanju vzorčkov sem naletela na te in bi lepo lepo prosila, če jih tudi meni katera pošlje. Vizitke so čudovite!

Hvala lepa v mojem in hčerkinem imenu!

[email protected]

Živjo!!

Tudi bi jaz bi prosila za vzorčke če bi bilo možno.
Email: [email protected]

Najlepša hvala!!

Franja

Vidim, da je že stara tema, vendar bi tudi jaz prosila, če mi bi katera poslala vzorčke za pickpoint tehniko z novoletnimi motivi.
Pa še to bi vprašala, če naročiš vzorčke, ali knjige na internetu ali se da plačati po povzetju, ali samo preko bančnega računa?

Moj mail: [email protected]

Najlepša hvala!

New Report

Close