Najdi forum

čao.
zanima me fantje-mislim da boste vi bol vedeli(tisti ki ližete pi***:))-ali ima vsaka pi*** drugačen okus ali ne??
ali vam je ta okus všeč?meni osebno se zdi to po eni strani nagnusno da ližete tam kjer lulamo…sej res da pa še samo vseeno.
kaj pa vonj vas ne moti?že s tem imam vedno skrbi in se kar naprej tuširam preden se dobim z fantom!
hvala vam že naprej.LP.

Res je, da ima vsaka pi*** svoj poseben okus, ampak vsako, ki je umita, je lepo lizati. Sicer je pa pomembno, da ližeš in grizljaš ščegetavček. Ko boš lepo umita, naj to poskusi tvoj fant, preden boš lulala. Po lulanju je pi*** nekoliko slana.

Mi ližemo tam kjer ve lulate? Kaj pa ve? A ti nikol ne puhaš lulka, kara? Ker če ga ne, pol svojga tipa kratiš za vrhunske užitke …

Kara,
Vse pi*** imajo enak okus, če niso nadražene in če so sveže umite, kot je očitno pri tebi preden se dobiš s fantom. Kaj daje okus je sok ali vlažnost, ki jo izločajo notranje stene pi*** ko se imetnica seksualno vzburi. Ko postane mokra. Nekatere imajo tega zelo veliko, tako da pri oblečenih hlačkah izgleda kot da bi se polulala, druge spet malo. Pri nekaterih je to kot redka sluz, pri drugih bolj tekoče, tako da se pri ležečem položaju lahko pojavi kar v obliki kapljic. To poližem s slastjo in ta naravni lubrikant ima različen vonj pri različnih ženskah.
Poleg tega pa pi*** dobi vonj po npr. pol dneva in to vsem moškim diši. Še več – izjemno nas vzburja. Ta vonj pa je izrazit še posebej med 10 tim in petnajstim dnem po menstruaciji. Naše stare mame so imele skrito finto če njihovim utrujenim moškim ni bilo do seksa oziroma se niso vzburili. Sveže ponošene hlačke t.j. malo umazane so jim dale pod nos v postelji. Takoj jim je stopil. Poglej v naravi, vsak kuža, konj ali bik povoha pod rep samici.

Pa še to. Moški sploh ne mislimo na to, da tam lulate. Takrat imamo v mislih pi*** in ne lulo. Seveda pa morate imeti tudi določeno higieno. Po lulanju si jo je treba obrisati, popivnati vse kapljice. Ko lulaš si jo razširi, da boš čimmanj pomočila kožušček oziroma razširila male sramnice, da bo curku prosta pot. Nadalje moraš paziti, da nimaš belega toka, kajti tisti pa res smrdi. Torej okoli 95% moških zelo uživa v lizanju in vonju pič**, narava je pač poskrbela, da na ta način avtomatično delamo nekaj kar je v zadovoljstvo tudi žensk.
Da boš vedela, dosti žensk misli kot ti. Moja žena pravi, čakaj moram se stuširat, kar vonjam se. Ker vem, da je drugače zelo čista, ji pravim ne sedaj, potem. Namreč po seksu je dobro, da se stiširate ker razpadajoči (no čez minimalno pol dneva) spermiji tudi smrdijo. Torej ne misli preveč na to in uživaj, ko ti jo ližejo. Ugotovi kaj ti pri tem najbolj ustreza, to povej in uživaj. Hvali boga, da ti jo hočejo.

Joe! Zelo nazorno si to napisal! Brez dlake na jeziku… Všeč mi je!

Se strinjam, sam ni pa res, da vsem moškim to diši … včasih je vonj tudi bolj nedišeč in neprivlačen …

Princ

Thanks Maca, včasih se mi zdi, da sem kar fetišist. Potlej pa spet ugotavljam, da je vse čist normaln, le da fantje med sabo nekako tega nočjo govort, čeprav majo vsi to radi in prakticirajo bolj ali manj – odvisn ali so obsedeni z domišljijsko pozo, da morjo bit mačoti in zanje se to ne spodob oziroma bi zgubl pozo mačizma.

Vidim , da si ekspert za take stvari!Zelo lepo ti tečejo besede in zelo nazorno si prikazal ta odgovor na to vprašanje!Strinjam se s tvojimi besedami-več ljudi bi lahko bilo takšnih!

Lp jana

okus ni vazen..vazen je uzitek…muca je muca ni vazen vonj…

Jaz nisem ta Jure, ampaj Jure od zgoraj (25-05-01).
Jure1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close