Philips – strojček za striženje las
Pozdravljene mamice in očki seveda, da ne bo zamere 🙂
Danes imam tudi jaz eno vprašanje. In sicer vprašujem vse, ki imate doma katerega od Philips-ovih strojčkov za striženje las, kako ste zadovoljni z njimi oz. kako se obnesejo pri striženju najmlajših. Včeraj sem se s škarjami “mučila” urediti frizuro našemu 17-mesečniku in na koncu ugotovila, da sicer fantič izgleda mnogo bolj urejen, a se kljub vsemu vidi, da je bilo striženje delo amaterja 🙂
Lep dan vsem!
Vladka
mi imamo tudi tistega, ki ima nastavke za striženje do 4 cm, smo zadovoljni. No, moža itak postrižem na par milimetrov, za tamale pa je fajn, da so nastavki tudi za daljše lase. Kupili pa smo ga pred 3 leti, tako da imajo zdaj verjetno že boljše variante.
Na tilniku in okoli ušes ponavadi nastavim malo krajše, po glavi pa malo daljše, pa saj poleg dobiš video kaseto-zgleda preprosto in tudi v resnici je. Ni pa to frizura od frizerja, ampak mi naša dva ne dobimo nikakor čez prag salona, tako da je to edina možnost, da nimajo las do ramen 🙂
aja, še to. Če strižeš daljše goste lase, moraš najprej s škarjami, potem šele s strojčkom-po mojih izkušnjah.
veliko zabave želim 🙂
LP
Jaz ga imam pribl. 5 let in sem zelo zadovoljna. Moža imam ostriženega v 10 – ih min. Pa še finančno se izplača sploh če imaš doma več moških. Tudi sina(2 leti) strižem z “mašinco” čeprav se dere kot bi ga dajali iz kože, vedar je tako hitro opravljeno tako da ni prevelike krize.
Res se zaliscev in na vratu ne da tako oblikovati kot to stori frizerka, vendar še vedno spodobno. Mož je bil v teh letih pri frizerju samo enkrat – za poroko.
Priporočam.
LP Nika