Pharma studio, Pharma International klicni center
Dragan Tasunovič to ti pove vse…
http://www.24ur.com/novice/slovenija/tasunovic-zavrnil-ocitke.html?ar=
Podjetje Pharma International d.o.o, joj res kje je ta pravica v Sloveniji. Vodja prodaje Kdo že??????? Nataša????
ne vem priimka. Žal sem pozabila, ampak takole povem….., ni nedanarja delala 2+ pa nič dobila 30€ da povem po pravici, pa še strankam nimamo kaj prodajati.Tisto ko pa imamo pa niso zadovoljne… Bejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjžžžžžžžžžžžžžžžžž stran……………………… lopovi so lopovi……………… Ljudje božji, koliko sem jaz videla in koliko sem jaz prodala verjetno še danes stranke čakajo na robo tako, kot jaz na denar……… Slej ko prej bo na sodišču. Če ne bo prej že zaprto… Ker se vsi zbiramo počasi.??? Več nas bo Več moči bomo imeli!!!
V podjetju smo zaposleni že skoraj 1 leto. Do sedaj še nismo doživelI, da se naj ne bi izplačala plača točno na datum izplačila kot je dogovorjeno. Vsi v vodstvu so zelo korektni, prijazni in pošteni, ker imajo sočut do človeka in zaposlenih. Tako, da kdor koli je kaj napisal proti našemu podjetju se je krepko zlagal ali pa so ga drugi zavedli. Tukaj se točno vidi kdo je delaven in kdo ne, kdo ima pošlihtano v glavi in kdo ne itd….
Veseli smo, da smo del tako uspešnega podjetja kjer lahko skupaj rastemo in pošteno delamo.
BREZ DELA NI JELA IN BREZ MUJE SE ŠE ČEVELJ NE OBUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100€ VSE TI OBLUBIJO, samo na koncu ti zamažejo oči, in rečejo, da itak, si imel vse storno. Kdo dobi redno Plačo in kje….. Ne vem kdo so tej zaposleni? V Ljubljani je samo eden striček bil, tako, da res nevem, kje je to?
Delala sem v 4 studijih telefonske prodaje .Stara sem 48 let. Pa še nisem dobila tako zlaganga delodajalca.
Vsak naj gre tja probati, pa bo videl.Jaz mu že ne privoščim!
Vidim, da kar pišete o tem studiu. No pa da še jaz se malo razpišem in zjočem.
Prišla se na razgovor v Novo mesto in sem dobila sledeč info: zaposlitev za 1 uro, da te prijavijo, moram delati 2000€ prometa na mesec, da sem lahko zaposlena za eno uro,ko naredim ta promet me zaposlijo za 2 uri na mesec.Jaz vse razume, da moraš prodajat, ampak, da za takšen denar 5% provizijo. Jaz kaj takšnega v življenju še nisem doživela, s tem, da vodi razgovore oseba, ki sploh ne ve pomena besede prodajalec.
Šla sem malo brati, ko sem prišla iz razgovora in res je vse tko, ko pišete, plača 0.Aha pa še to, če pa ne narediš plana pa mi niso dolžni izplačati nič.