Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Petting, predigra, orala,…

Petting, predigra, orala,…

Hmmm mal dol je Blondy napisala – da ji je sex pika na i, da je važna predigra pa tko… – no preden napišem, da se s tem več kot strinjam…

Ko spremljam tale forum, nikoli noben ne vpraša nasveta za petting, noben ne omenja predigre nič, ali pa da je pomembno, da je dobra oralna zadovoljitev (iz obeh strani)….
Noben ne praša, kako oralno dobro žensko zadovoljit, al pa s prstki itd…. nobena ženska ne piše, da bi mogu ljubimec obvladat, da jo oralno zadovolji…

Vsi samo – kok mora bit tič dolg, kok mora sex trajat, nabijanje v različnih pozah, super mesta itd…

Nevem – a se vsem zdi samoumevno, da pač je predigra (zdej govorim za sex, ko imaš dovolj časa in ni neke strašne potrebe, da greš takoj v penetracijo) in petting, da traja, pa potem orala – al vsem šteje samo porivanje oz. penetracija???

Sam tok sprašujem, da vidm, če sem jest čuden – ker mi petting/predigra/orala velik velik pomeni – pa potem penetracija kot pika na I ….al ste vi?:)))) ….al je vse tok samoumevno, da je brezveze se o tem pogovarjat???

men osebno tudi pomeni predigra veeeeeeeeeliiiiiiiiiiiikoooooooooooo! nujno nujno mora biti! (ok pustimo zdej tuki tiste trenutke, ko paše sex na ex:) )
men je najboljše ko se čez cel dan po malem rajcava, ko mu že dopolne pošljem sms, kaj vse bi mu delala, in popldne ko pridem, imam oblečeno mini krilce, majčko z naramnicami in nedolžen nasmešek na obrazu.. že sam pogled name, ga znori. pa ne ni še čas, da bi skočila v posteljo (ali kam drugam). ne ne…… po možnosti še kam na pijačo, na sprehod. potem pa šele v posteljo in počasno, počasno predigro, da na koncu že prosiš, da se te usmili..

hja kaj takega je meni super všeč:)

včasih se da tukaj še kakšna hrana, pa smetana, sladki greh (obvezno čokolada…)
treba je znati začiniti tusi spolno življenje s stvarmi, ki ti ga popestrijo. zame sex(notr ven konc, pa brez predigre )ni zanimiv.

oralno pa…itak spada zraven:) mmmmmmmmmmmm………

Prav imaš.
Mislim, da je na forumu prisotnih precej takih, ki bodo to doumeli šele čez nekaj let. Je pa to normalno, saj se nobeden ni pameten rodil. Izkušnje pridejo počasi.

Veliiiiiiiiiiiikooooooooooo;) Treba prej ulavfat motor;))

Mejte sonček v očeh;)

Ni ga lepšega filinga od tega da si tolk zrajcan da tič kr “pade not” :)) Tko da vsaj jst dajem temu velik pomen, rada se mečkam, poljubljam, ližem, grizljam, sesam, božam, se igram…ja no rajcam :)) Po tem obredu je seks kot višnjica na velki sadni kupi s smetano :))

Hja, to je pa pri meni bolj zakomplicirano. Na začetku ne rabim nobene predigre, ker komaj čakam, da se spraviva k bistvu, hehe:)) Kje se pa tej meni da čakat, halooo?:)) No, pol v drugo recimo mi že paše kaj po vratu lubčkanje, pa ful dolgo po hrbtu (mmmm), pa nižje pa tk…, pol pa doooooooolga akcija. Čimbolj grobo, tembolš:)) (saj nisem iz porcelana:)) )

Ženska po mojem okusu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hrbet…maaaami kak je to feeling!! :)))

😉

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

a maš rada dolgega kurca al te zaboli ko ti ga do konca nabija??

😉

Penetracija mi je na zadnjem mestu, predigra je tam, kjer se največ dogaja. Turbo jezična obdelava njenega gumbka, šlatanje, rajcanje, didžejanje ščegija s prsti vključno s prstno penetracijo,… njam, kako se vse cedi 🙂

Ni samoumevno, pol tipov tam zunaj se baje obnaša kot lopata v predigri (citiram mojo preljubo prijateljico).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close