Najdi forum

PETRA – NUJNO!

Zanima me, ker vidim da se kar spoznaš na te kopalne kadi od Kolpa Sana…. a se ti zdi za tako kotno kad, masažna na 6 šob, z tisto obrobo, zastekljena, …. 350.000,00 SIT veliko?????

Pozdravljena,

ne vem, če je to relevantno, ampak moj oče je pravkar kupil v Avstriji pri Obiju tuš kabino s kupom masažnih šob za hrbtišče, noge itn (pri našem Obiju istega programa žal ne držijo). Plačal je 1800 evrov, torej 421.000 Sit. Kakovost je zares vrhunska. Verjetno kopalna kad ni predraga. Je pa res, da se je oče najprej že skoraj zmenil za nakup podobne kabine pri nas, pa bi bil strošek okoli 550.000 Sit. Morda pa se splača tudi obisk čez mejo. Vedeti pa moraš, da je prevoz lasten oz. na njihove stroške. Mislim pa, da je servisiranje urejeno, torej, da pošljejo nekoga v Slo. ali imajo pooblaščenega serviserja pri nas.

Lp

S.

Poglej na naslov . Kolikor vem, oni proizvajajo masažne kadi za nizozemsko firmo Wilux na kolpasanovi osnovi.

Ne se mi ne zdi veliko,ker pride samo zasteklitev(ponavadi pravo kaljeno steklo debeline 6 mm)okoli 160.000 sit.Težko pa rečem,ker ne vem točno kakšnen model iščeš.Če mi lahko navedeš točen artikel oz.naziv kadi ter tuš paravana,ti jutri(zdaj nimam cenika,ker nisem v službi)napišem točno ceno.
Lepo se imej!

Pa še tole sem pozabila.Z Obijem nimamo dobrih izkušenj,vsaj ne s keramičnimi ploščicami in s tuš kabinami.San 21 v Novem mestu uvaža Glass,kar pa se tiče Wilux njihovih variant je to delano pa samo za izvoz.Glass kvaliteta je tudi v redu,ampak je znatno dražja od Kolpa Sana.
Vedeti pa moraš tudi,da če kad kupiš v tujini (oz.karkoli od ploščic do pip)NE nasedaj zadevščinam o pooblaščenih serviserjih,ker te enostavno ne “šmirglajo”.Dobro vem,kako to gre,ker imam vsakodnevno kar nekaj strank,katerim poskušam “rešit”probleme,ki so si jih nakopali na glavo.Še vedno je dobro imeti račun iz Slovenije si vsaj siguren za servis in garancijo!!

Ja, ja … steklo je 155.000,00 SIT, kad pa 175.000,00 in sicer v akciji.
Je pa zadeva tle v Sloveniji ne v tujini.
Povej mi, če je možno dobit to zasteklitev …. plastično? Tle kjer to zadevo prodajajo, pravijo da ni možno!

Res je tega zaslona ni mogoče dobiti akrilnega, izdelujejo samo steklenega.Lahko pa si prvo kupiš samo kad,kasneje pa še zasteklitev.Tako se ti bodo stroški malo porazdelili.

Hm, … sem študirala tudi o tem in sem se odločila samo za kad…..
Hvala ti!

Barbara

New Report

Close