Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo Petkov polnočni klub “Večno rejništvo ali posvojitev?”

Petkov polnočni klub “Večno rejništvo ali posvojitev?”

Ali si je še kdo ogledal petkov polnočni klub in prisluhnil Tadejevi zgodbi, ki pri 17. letih išče posvojitelja (od 4. meseca starosti do danes je bil v rejniški družini)?

Nadomestna starša sta ga očitno lepo vzgojila in doslej ponudila dom 30 – tim varovancem, danes pa imata že 80 let.

Predvidevam, da je Tadej podobno kot meni še komu sedel v srce in da bo našel posvojitelja po svojih potrebah in okusu.

(Z možem sva v registru posvojiteljev, imava licenco za rejništvo in sva stara malo čez 40 let, tako da Tadej, tudi midva sva te pripravljena sprejeti v sicer majhni domek (če slučajno tole bereš in odziv na oddajo ne bo tako velik, kot predvidevam da bo)).

Držim pesti za Tadeja, bojevnico Nejro in za vse, ki še iščejo topel dom ter za vse, ki jim pri tem strokovno in s srcem pomagajo!

reneja, če želite vam posredujem kontakt od Tadeja. Bo zelo vesel:)

Gospa Lidijam, lepo prosim za Tadejev kontakt. Me je prav skrbelo, kako ga bom dobila, če zapisa sam ne bo opazil. Hvala za prijaznost!

Reneja, napišem vam ZS. Če ne dobite, mi pišite na meil:
[email protected]

sem vesela za Tadeja!

Upam, da se bo za Tadeja vse v redu izšlo. Baje se zanj zanima več posvojitelejv. Kaj več pa ne vem, ker do osebnega kontakta z njim nisem prišla.

Vseeno upam, da bomo na forumu kmalu brali o srečnem razpletu.. Do takrat pa navijam zanj.

hvala za te lepe besede. trenutno pa se stvari odvijajo kar na pozitvni poti. sicer žalost je da mora sam rejenec stopit do CZSD-ja ampak tako pač je. bomo videli kaj bo čas bo naredil svoje tako da upajmo na najboljše:D

Upam, da se bo našla za Tadeja idealna rešitev in razplet. Ter da bomo o tem kmalu brali na forumu.

In hvala za tole notico, mi je kar malce lažje pri srcu. Velikokrat se spomnim na Tadeja.

New Report

Close