Najdi forum

Sem dijak petega razreda osnovne šole.
Zadnjič v garderobi so se treije fantje in dve punce pogovarjali da bodo šli k enemu od fantov in se šli peting.
Rekli so če grem zraven pa sem rekel da ne ker nimam časa. V resnici sploh ne vem kaj so šli delat.
A mi lahko kdo pove kaj pomeni beseda peting. kaj so počeli?

Gotovo si sedajle strašno ponosen nase, da si obelodanil temo, na katero bo morda kdo celo odgovoril. Ti pa se boš sladko smejal in okoli pripovedoval, kako trčen folk je tukaj gor, saj nasede na vsako provokacijo.

Sicer pa, če bi znal brati, bi videl, da je tik pod tem forumom še eden z naslovom “Mladi in spolnost”.

Ni vsak, ki kaže jezik, Einstein.

Ha, ha, Roman, sem se že ustrašila, da je nekdo nasedel, ko sem videla 1 sporočilo! :-)) Tale “bine” bi moral biti malce bolj previden, ko se je “zmotil”, da je dijak, kajti vsak učenec petega razreda ve, da je učenec in ne dijak – dijak si bil v srednji šoli, bine! A je že dolgo od takrat, kaj? :-))

Peting pomeni ure petja. Zato če lepo poješ in še ne mutiraš preveč, le pojdi, saj te bodo zelo veseli.

ja Tad ti je lepo razložil. vidiš, če bi se jim še ti pridružil bi peli v sekstetu, tako pa je bila zasedba v kvintetu. kateri glas pa poješ?

Kvariton.

PETING – okrajšava PET ING. – pet inženirjev na kupu!

LOL – dober!

Ampak… kako potem lahko oni “delajo” peting, če so še osnovnošolci? Alora morajo še cca 10 let počakati 🙂

Od kod naj bi pa vedel, na katerem forumu moram vprašat?!?!?

Ljubezenska igra – ljubkovanje, brez spolnega odnosa……..

PO DOMAČE, SMO VČASIH TEMU REKLI – ŠLATANJE.

he he .. mater se zabavam. carji ste! ;o))) THUMBS UP!!! BIIIIG HUUUURAAAHHH!
he he

zoja

Tako kot veš, kako v šoli sredi ure priti do interneta.

Bravo, detektiv Tad! 🙂

Okej, lahko da se je nekdo norca delal, ampak mene pa res zanima. Nisem 5 razred, ampak prvi letnik srednje šole.
Slišal sem že za to (v filmu ‘učna leta izumitelja polža’ in tudi drugod), pa si nikoli nisem znal prav predstavljat.
Tu je cel kup šaljivih pripomb, pa ne vem, če je kateri od odgovorov pravi.
Kolikor sem do zdaj dobil informacij je to ‘neke vrste igračkanje’ in dojel sem tudi to, da je v zvezi s spolnostjo.
Če vam ni preveč nerodno, bi prosil, da kdo resno napiše.

Prav si predstavljaš in za tvojo starost čisto dovolj! 🙂

Maja, ti si še bolj duhovita od mene! 🙂

Hvala! 🙂

New Report

Close