Peter — navijamo zate!!
Ja, super, Urši! To, to, Peter potrebuje tudi naše navijanje. Zato jaz navijam in še enkrat navijam. In v msilih tečem s Petrom. Pomaga, a ne, Peter? :)))))
Evo, to temo sem skoraj spregledal. Hvala Kristini še enkrat, posebej pa tudi tebi, Urša, saj vaše navijanje res potrebujem. Kot sem že navedel pod temo “presaditev ni uspela”, sem danes, 18.1. opravil pregled krvne slike. Stanje sicer ni idealno, vsaj stanje blastnih celic je 0 % (na prejšnjem pregledu 5 %). Močno upam, da se bo to potrdilo tudi s punkcijo kostnega mozga 25.1. Kdorkoli to bere, naj mi verjame, da sem srečen, da lahko delim to preizkušnjo tudi na tak način. Po tisti prvi informaciji, da se kažejo jasni znaki povrnitve osnovne bolezni, sem bil psihično precej strt. sem se pa pobral, tudi z vašo pomočjo. Medtem sem predelal knjigo, hrvaški prevod, “Ishranom protiv raka”. Ne vem, če jo kdo od vas pozna, menim pa, da so določene stvari koristne in uporabne.
Se še oglasim, lep pozdrav !
Peter
Dobro se drži tudi jutri, ko imaš punkcijo KM. Držim pesti!
Kristina in Urša, hvala vama za moralno podporo, tako mi je le precej lažje. Vajine pesti so mi v vveliko pomoč, tudi to, da v mislih tečete z menoj in navijate. Včeraj (25.1.) sem se vrnil iz Ljubljane (punkcija KM), danes pa dočakal izvid. Kaže na izboljšanje oz. zmanjševanje količine blastov v KM, naslednji torek pa grem na ponovno kontrolo v ambulanto.Zavedam se, da ni razlogov za “veseljačenje”, kljub temu pa mi veliko pomeni že to, da sem lahko doma in da ste z mano, vedve in ostali, ki ta forum občasno berete in pa seveda moj doktor (g. Mlakar) ter ostalo strokovno osebje KO za Hematologijo. Neskončno sem vam hvaležen.
Peter
Verjemi Peter, tudi jaz osebno se počutim precej fajn, če nekomu lahko vsaj z besedo dam vzpodbudo. Sem pa v teh dneh odkrila precej zanimivo knjigo,
Gorazd Gavez – Premagani sovražnik
knjiga je namenjena tako tistim ki se z rakom nasploh srečujejo, in tistim ki so ga premagali, seveda pa tudi tistim ki so povsem zdravi. Priporočam..
En lep pozdravček,
Urša
Peter, vsak premik na bolje je velika zamga. Dokler gre na bolje in dokler obstaja zdravljenje, je upanje!
Stiskamo pesti naprej, ti se nam pa kmalu spet kaj javi. :)))
Pozdravček!
Ponovno pozdravljeni. Danes je že 25.april, nazadnje smo si izmenjali vzpodbudne besede 27.januarja, pa sem si rekel, da je od takrat preteklo že kar nekaj časa. Dan je lep, čeprav mi je tak vsak, tudi če pada dež. Še vedno “tečem”, in hvala bogu, vi, ki me podpirate, “tečete” z menoj. Vmes od 27.1. sem prejel dve dozi limfocitov, še vedno prejemam zdravilo Sprycel, sicer pa se počutim relativno kar v redu. Pomembno mi je, da sem doma, občasno zajadram na “naš” forum in si s sprebiranjem vzpodbudnih besed dam novega zagona. Od januarja sem nekoliko spremenil prehrano, uvedel sem polnovredne žitarice, zelenjavo v večji meri in določene vrste morskih alg, popolnoma pa sem črtal sladkor in sladkarije (bil sem precej sladkosned), izdelke iz bele moke in rafinirano sol (uporabljam samo nerafinirano iz piranskih solin), pijem pa tudi zeleni čaj. Vsakodnevno izvajam sprostitvene vaje in vaje dihanja. V začetku februarja se mi je popolnoma normaliziral krvni tlak (5 let sem imel probleme s povišanim), tako, da za ta problem od takrat ne jemljem nobenih zdravil. Ali je to trenutno stanje ne vem, ampak kar naj traja in traja, si rečem.
Tako, zadosti zaenkrat, Kristina, Urša, osebje na KO za Hematologijo in ostali, bodite lepo pozdravljeni in hvala vam.
Peter
Ooo, Peter, čau!
Kako sem vesela tvojih vrstic. Večkrat se nam kaj javi. :)) In vesela sem tudi, da ti gre dobro, da si uspel z novim življenjskim slogom ukrotiti povišan tlak in kot berem, tudi počutje. To je res super!
Maksimalno zabavno in s sončkom obsijano drži vsak dan v svojem objemu. Mi pa itak tečemo s tabo. 🙂
Lepo bodi!
Pozdravljeni,
vem, ze skoraj pet let je od vasih zadnjih javljanj a zasledila sem jih sele danes. Skoda ker jih nisem ze prej, saj sem tudi sama dala cez zdravljenje in presaditev KM. Najbrz se ne javljate vec v tem in podobnih forumih, ce pa kdo prebere mohe besede bi bila zelo vesela, ce se mi javi.
Nasmejan pozdrav vsem.
j80, pozdravljeni,
kaj vas zanima… 🙂 iščete soborca s podobno izkušnjo?
Vse dobro in predvsem krepkega zdravja želim. 🙂