Najdi forum

Živijo
Gledam skozi okno, dež pada in počasi bom zaključil delovni dan. Pred nami je cel vikend. Ali imate kaj idej, kje in kako ga preživeti? Doma, delovno, s prijatelji, z družino? Aktivno, pasivno ( na kavču )? Žalostno ( zaradi dogodkov v ZDA ) ali optimistično?
Želim vam enega najlepših koncev tedna doslej.
Pozdrav

Živ Gabriel,

pri nas sicer ne pada, ampak mene tudi dež ne moti. Jutri je malo boljša napoved, nedelja bo pa spet slaba. Pri nas v Ljubljani bo v nedeljo Srednjeveški dan, kjer bo sodeloval tudi moj sine, ki je vitez. Upam, da so z napovedjo kiksnili in da bo boljše kot kažejo.

Samo ne bit pasiven, to boš lahko pozimi, ko bo res turobno, sedaj pa ven , pa čeprav pada.Saj zna biti tudi pod dežnikom lepo.

Lep vikend, Kaja

Ja…res je vikend..in nekateri se ga veselijo, nekateri pa pač ne. Ko bi le našla mir na tem svetu in kotiček zase…..samo to si želim , je to preveč?

jaz

Jst grem v soboto na ohcet, nedelja pa bo dan za počitek.

No, sta že dve, to soboto na ohceti. Lepo se imej, pa pazi na alkotestarje.

Ej stari, živijo!

Upam, da te nisem zamudil.

Za delo vem, da ga imaš koliko hočeš, torej, odsvetujem.
Prijatelji so vedno najboljša izbira, še posebej v kombinaciji z družino, zato raje kar v to smer. Dogodki so za to, da utonejo v pozabo, zato, pozabi na pesimizem.
Raje imam, da me imajo za loleka, kot da bi bil večni sitnež.

Za konec pa, če boš počel kaj bolj žgečkljivega, (lepo prosim, v okviru družine)
se pasiva včasih prav prileže, hi, hi.

Kakor koli že, uživaj maximalno.

Masaža, to je zakon. Pa savna prej.

Jaz bom pocel marsikaj, od tega ze zdaj vem, da bo spanja najmanj.
Dobil sem nove CDje z arabsko spansko glasbo, ki jih je treba slisati,
pa morda bo kaj iz colnarjenja, ki sem ga napovedal ze prejsnji teden,
jutri dopoldan se moram odpraviti na obisk bolj v smeri morja, pa v
soboto zvecer me caka ena hudo vznemirljiva romanticna vecerja….
ne vikend, se cel naslednji teden bo za vse lepe nacrte prekratek!

Stari ,Imam problem z linijo (namreč med.over in telemah sta v isti val. dolžini),
zato se nisem mogel javiti in ne vem kdaj bo to odpravljeno. Trenutno sem pri enem kolegu, kjer mi je dal možnost da se vama javim
Upam ,da bo to sporočilo prebral tudi Jani
Lepo se imej-ta
Sobota je pa zame delaven dan
Vivendi

Ok, veselo na delo, pa čimprej zrihtaj mašino, da bomo rekli kakšno neumno.

Lep vikend, se slišimo v torek.

Dan Gabriel! Da mi ne boš zameril, imam en hecen “nik”, pa si v nobenem smislu nisva povezana…(drugi bodo pa spet kakšno krepko zakomentirali)…glede vikenda pa…mene čaka nekaj lepega…so me povabili v prekrasen konec naše ljube dežele…na Primorsko. Komaj čakam, da jo mahnem tja…mi je vseeno za vreme, da dež, tudi v tem je čar…ah, tisti tragični “the day after, American under attack” pa bom poslušala tudi tam…že tako po cele noči visim na CNN-nu…
Prav lepo pozdravljam vse, ki še vztrajajo “tu gori”!
Izkoristite vikend maksimalno! Pa naj se vam zgodi kaj lepega…
Pozdrav!
Angel

Hojla, smo pri življenju prjatu? Ne prenaporen vikend! Nekja sem jih zamudil, pa vseeno: Vsem noro lep vikend!

Jani

Evo komentar. :-))

Sobota zvečer, snufam, snufam, nikjer nikogar 🙂
Glede na to, da niste vsi napisali kje boste, sumim, da ste našli dobro zabavo…nekje..
Mi smo kar doma, je mraz, pa dež, grem kar spat.

Adijo, Jana

Dan Saša! Nisem prej odpisla…uredu komentar, čeprav v šifrah, ki jih ne obvladam..
Vseeno, lepo pozdravljam!
LP
Angel

New Report

Close