Petek
Dobro jutro vsem obiskovalcem!
Petek je, za marsikoga zadnji delovni dan v tem tednu. Kapučino sem že spila, na hitro preletela kaj je novega na forumu, prebrala…
Tu na teh straneh sem skoraj novinka, od tega tedna, pa mi je stvar postala zelo všeč. Pohvala vsem ki se oglašate.
No pa k temi, vikend je pred nami! Kako bo potekal vaš, pred mano je kar nekaj rosjtnih dni v krogu domačih, tašča, mož, svakinja pa še prijateljica , vsi ta vikend.
Imate kakšne ideje za presenečenje?
Pošiljam vam vonj po kapučin. Mljask!
lep pozdarav od Ane!
Zdravo!
Ja, mislim presenečenja glede daril. Kakšna prijetna ideja. Saj veste, vedno iščemo dobro in poceni, pa seveda mora zraven tudi zadostiti namenu.
Mimogrede, sami kavi sem se tudi jaz odpovedala, >Doma jo pijem z mlekom- tudi več mleka kot kave. V službi pa imamo avtomat za napitke_Delikomat po 50 sit, kar v redu.
Se slišimo.
Ja, glede daril sem jaz bolj tako, tako.Jaz osebno sem vesela kakšnih albumov za slike, kašne lepe brisače. Osebno pa sem se odločila, da grem v nakup pripomočkov za slikanje na svilo in bom sama izdelovla doma rute za ženski del prijateljic.No, to se mi tudi zdi lepo darilo.Nekih idej za presenečenje ravno nimam:kašna karta za savno, ali kopanje ali pa za kakšno kopel (skupaj z izbrancem-romantičnih 45 minut v veliki kadi, vonjem vrtnic in šampanjcem).