Najdi forum

Pozdravljeni !

Odpiram novo temo na petek trinajsti, ki se nam približuje čez tri dni, nekaterim je to nesrečen dan, meni osebno je čisto običajen, poznam ljudi, ki jim je ta dan prinesel srečo, kaj pa vam ?

Nika

Moja mama ima v petek 13. rojstni dan in upam, da bo to srečen dan.
Nisem vraževerna, zame je to običajen dan.
Se pa še spomnim, da smo v šoli pisali preizkus iz kemije in to je bil petek 13. pa še polna luna in je bila ocena odlično, čeprav so nekateri hoteli prestaviti preizkus prav zaradi takega dneva.
LP Lina

Hay Nika
Za mene je 13 številka srečna spoznala sem moža ravno na 13 in sem zelo srečna,ki imam super moža,ki ga nebi zamenjala za nič na svetu pa pustimo to, ker zarečenega kruha se največ poje . V petek 13 pa vsem želim srečen dan.
L. P. marelica

Meni se je ena lepsih stvari v zivljenju zgodila ravno na
petek – 13.
Zato sem si tudi zapomnila ta datum , ker sicer nisem vrazeverna!
LP Andrejka

TUDI JAZ SEM SPOZNALA MOJEGA NAJDRAŽJEGA V PETEK 13., DRUGAČE SEM V ŠOLSKIH ČASIH NA DATUME S TRINAJSTICO, ŽELA DOBRE OCENE.
MOJI MAMI PA JE PETEK 13, ŽE DVAKRAT SKORAJ VZEL ŽIVLJENJE. MORDA JE BIL SREČEN, KER JO JE LE ZA NEKAJ MESECEV PRIKLENIL NA POSTELJO. v HECU JI VEDNO PRED TAKIM PETKOM PRAVIM NAJ BO RAJE DOMA.

Včeraj je neka stranka odklonila storitev na domu,določeno za 13.07.01,zaradi tega,ker na petek trinajsti ne bo počela nič takega,kar se lahko pokvari…

jaz imam petek 13.7 rok za rojstvo mojega prvorojencka.
nic se ne bojim, veselim se.

Ha ha, tudi moj fant ima v petek 13. rojstni dan. Pa resnično upam, da bo šlo vse po sreči.
Drugače je pa moja najboljša prijateljica začela hoditi s fantom, v katerega je bila že prej noro zaljubljena, ravno na petek 13. In ta zveza traja že kar nekaj (srečnih) let.
Sicer pa nisem preveč vraževerna, kar bo, bo.

Zate bo zagotovo to en srečen dan. Zame je petek trinajstega bolj ali manj običajen dan.

Draga Neja !
Ce se bo zgodilo danes , bo to zagotovo najsrecnejsi petek – 13!
Srecno !
Andrejka

Vso srečo in veliko veselja ti želim!

Na ta dan se meni ni nič takega zgodilo, da bi mi ostalo v spominu.

Le zjutraj, ko pride petek 13, mi pride misel, da se mi bo mogoče danes zgodilo kaj groznega (saj je petek groze, tako pravijo), ampak ko stopim skozi vrata, že pozabim.

Bom pozorna na ta petek.

New Report

Close