Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost petarde magnumi zeusi…?!

petarde magnumi zeusi…?!

kaj je to a mi kdo zna bolj podrobno razložiti, ker jaz poznam sam piratke .kake zgledajo zeuske pa magnumi a to majo vrvico ven la kaj ??

Ma idite se s temi pedardami solit!!! (sem se zelo zadržala…) Že dva tedna mi mulci (tam enih 7,8 let) pokajo pedarde pod oknom. Da znoriš!!!

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

sory:))

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

hvala ha ha sej se mi je zdel da si se mal zajebala al zajebal:)

kaj delaš brezveze eno reklamo trapasto pi*da si ej….
kje maš kle magnume!!!

zeus – ene 3x močnejši od piratk (ne vem kako zgleda)

mega – ene 7x močnejša od piratke (rdeče barve, isto z kapco, pa debela je za ene 5 piratk)

>:D

Ej, jst ti hočem slikovno pokazat, da mi ne bi bilo treba pisat…..ti pa….!
Pa nazaj….tole….

Pa glejte, da boste meli kje blizu led. Da date lahko prstke (če jih bo kej ostalo) tja… da se bo kej dalo prišit…

Se strinjam, gostek!

Pončo in ostali podobni, glej, da ti je ne bo v roki razneslo, tako kot tistemu v Kopru bombo… vse se vrača…
Res ne razumem, da nekdo čuti bedasto veselje ob takem idiotizmu! Eni kolegici v OŠ jo je razneslo v ušesu, ko ji je v gužvi priletela v uho – a veste, kaj je to, da ti v glavi raznese petardo???????? :-((((((

:)))))))))))))))))))

samo spraševal sem kakšne zgledajo, ker jih še nioli nisem videl.
osebno sem proti uporabi kakršnihkoli piro sredstev ki povzročajo samo pok in strašijo ljudi pa živali. jaz bi jih absolutno prepovedal.

sem pa za rakete in vse ostalo pirotehniko katere glavni učinek so svetlobni efekti in seveda tudi nekaj neškodljivega glasu.

svetlobni efekt – ko vrzes petardo na sosedov balkon in zagorijo cote :)))

Čuj ti ponček, samo ne pol jokat, če ti bo prsteke poškodovalo! Se ne bi raje ti igral s čim drugim, ne pa s petardami?!

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close