Najdi forum

Jaz sem videl par slik na predavanjih… grda zadeva.

Petarde so za smeti. Za prazen nič imajo zdravniki polno dela in preglavic. Da ne govorim – škoda roke.

Ja, novinarka, na kaki urgenci ali v KC bi po mojem mrgolelo poškodovanih in tudi kaka zgodba v sliki in besedi bi se našla.

sem ze poskusala, tudi na plastiki, ampak problem je, ker doktorji ne smejo dajati informacij – imen poskodovanih, kar je seveda prav

Jest vem za eno cisto resnicno zgodbo, ker sem bil deloma tudi sam vpleten v to.

Zgodilo se je mojemu bivsemu sosolcu iz osnovne sole, ki pa je se danes moj sosed. Uglavnem ni bila kriva samo petarda, ta kolega je imel tudi detonator za dinamit, je bila pa petarda tista ki je sprozila ekspolzijo. Petardo je dal v detonator (to je kovinski tulec, ki ima v sebi eksploziv), odprtina v detonatorju je bila ravno prava za petardo. In kolikor mi je on rekel takoj ko je prizgal petardo mu je vse skupaj razneslo v roki. Uglavnem ta clovek je danes brez treh prstov na levi roki (palec,kazalec,sredinec). No jest deloma tudi spadam v to zgodbo, ker sem mu jaz dal petarde (rumene barve), tako da je bil takrat cel direndaj.

Kupite petardi, petardi po 300 tolari, kupite kupite…pa pride škifarija mimo pa že čuješ….kupite lučke, lučke po 500 tolari, lučke za novo leto,…

LP, miki

hehehe :)))))))), ze dolgo nisem tega slisal.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close