Najdi forum

Prav sigurno prihajajo od Najvišje entitete samo da so to visoke vesoljske inteligence sil zla ki nas hočejo preko kozmogramov vzeti pod svojo oblast mi pa to nevede dopuščamo, ker seveda tega ne priznavamo vsi,čeprav so vidne posledice, ki se odražajo v boleznih.Najvišja Iteligenca Trojstva pa to dopušča, ker imamo svobodno voljo.

Zdravo.Moja izkušnja s temi “kamni” je podobna oz. s tem kar se preko njih sprošča v okolico.Če se dalj časa zadržiš v bližini ,lahko tudi več metrov stran, je čutiti pritisk v zraku neko napetost, ki ni niti malo prijetna.Spremlja jo občutek slabosti.Ma po takem “srečanju” si čist uničen.Jaz se tudi sprašujem kako lahko to koristi. Pa zakaj bi izboljševali kar je že dobro!?

pozdravljeni,

tudi sam sem bil pri teh kamnih v rubijah in sicer pred in po zašćiti, ki jo je izprosil g. Florjančič.
Ko zaščite ni bilo, sem v glavi čutil pritisk in po celem telesu me je spreletaval srh. Ni čudno, da so ljudje tam postali nemirni. Po zaščiti pa nisem čutil negativnih vplivov.

Glede izkušnje…bil sem že pri g. Florjančiču in izkušnja je zelo prijetna. Dobesedno čutiš, kako pridejo angeli na pomoč v rešujejo težave na njegovo priprošnjo. Sam sem imel zdravstvene težave, za katero ni bilo uradnega pojasnila. Toplo priporočam vsem, ki jih pestijo težave.

Imam tudi osebno izkušnjo z obiskom duhovnega wellnessa in moram rečt, da so to čudovite stvari, ki bodo zelo pomagale ljudem.(kot je že nekdo prej omenu poguglejte duhovni wellness in si prebete več)

Vera, Upanje, Ljubezen…

Boštjan

Lep pozdrav iz Vipave
Ta teden sem dobil v nabiralnik letak z napisanimi stvarmi, ki me zelo razburjajo. Namreč, odprli so nov dom za onemogle, spredaj so pa postavili nekakšne kamne.Ti kamni baje negativno vplivajo na zdravje (suha usta, glavobol,…) Ker sem sam že upokojenec, imam takih težav že veliko in me ena gor ali dol niti ne zmede.
Imam pa naslednji problem- od postavitve kamnov imam erekcijo skorajda nonstop. Ali je to posledica teh zadev, ali pa se stvari pri meni izboljšujejo?
Že vnaprej se vam zahvaljujem, za odgovor.
Alojz

Joj kolk je blo te dno v zraku enih čist zmešanih energij, kamnov, dimenzij in entitet, ki so sproducirale vse tole pisanje. Jaz naj pa razsojam, kaj objaviti in kaj ne? Kar vse sem objavil. Sicer ne vem, ali se ljudje delajo norca iz sebe, ali se skušajo delat iz mene ali pa morda reskdo misli tako, kot piše……

Grem od spodaj navzgor in najprej bi Lojzu iz Vipave priporočil, da morda začne tiste kane okoli Doma starejših občanov pobirat in prodajat, če pri njem tako ugodno delujejo, Naj si pa vseeno da pregledat prostato.

Potem radodarni Boštjan, ki rad nosi denar k raznim čudodelnikom. Zanima me samo, ali je kateri od čudodelnikov opravil delo brezplačno in ali je kateri od čudodelnikov naročil Boštjana na manj, kot 10 “terapij”? Kako to, se sprašujem, da vedno deluje le 10 terapij? In še, če ima kdo takšno “moč”, kako to, da je ne uporabi na sebi in preneha jemati denar iz žepov revežev? To mi je, kot pri vedeževalkah, ki točno vedo povedat, da se bom čez 17 mesecev in 11 dni ponesrečil, nobena pa ne ve povedat niti, katere številke bodo izžrebane za naslednje kolo Lota???

Ja seveda, duhovni wellnes. To pa še nisem izprobal. Bom poguglal in ga našel….

In Hari s svojo “Inteligenco zla”. Polna Luna je šele 14.2. Dajte fantje no, tole je resna rubrika, na resnem forumu in na zelo resnem portalu…..

Iz dimenzij, ki so zaznavne za človeško bitje smo prišli precej daleč. Najvišjo Entiteto imenujem tako, da ne bi žalil čustev kogar koli, ki le-to Entiteto kliče drugače – Najvišja, sila, Bog, Energija, Nadnaravna sila…….. In sistem seveda deluje in je popolnoma popoln. Gledano s stališča ega, pa ne izgleda vedno popolno, s tem se pa strinjam, ja….

Vsem iskalcem:

ZAZRI SE VASE, V SEBI BOŠ NAŠEL MOČ, NA KATERI BOŠ LAHKO SNOVAL SVOJE NADALJNJE ŽIVLJENJE, NE NA ZUNANJIH EFEKTIH S KAMNI, ZAŠČITAMI, WELLNESI IN SAM BOG VE ČIM ŠE. POISKUSI PREŽIVETI VSAJ URO ČASA NA DAN V TIŠINI, ODVADI SE RAZSOJATI, POSKUSI MEDITIRATI, DA BOŠ UMIRIL RAZBURKANO GLADINO JEZERA SVOJIH MISLI IN PREŽIVI KAKŠNO URO NA DAN V NARAVI, KJER BOŠ DOKAZAL SVOJE SPOŠTOVANJE DO VSEH BITIJ, V KATERIH JE DUŠA, KOT V TEBI IN TUDI BOG, KOT V TEBI. V VSAKI TRAVICI IN VSAKEM MARTINČKU……

Potem ne bo treba ne kamnov, ne zaščit, ne wellnesov in ne sklicevanja na kozmične inteligence zla. Ustavil boš dvogovor v sebi in dvignil svojo zavest na višji nivo razumevanja vsega, kar se dogaja okrog tebe in v tebi……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Dragi herbie, Fani, hary, Alojz in drugi!

Zakaj izkušate, kako brezmejna je naša potrpežljivost? Poglejte, nevedel bom nekaj razlogov, zakaj več ne bomo priobčevali takih in podobnih prispevkov na tem forumu:

1. Forum, ki se ukvarja z resnimi stvarmi, kot so joga, meditacija in duhovnost, se ne more in se ne bo ukvarjal s parapsihološkimi zadevami, sumi, ovadbami itd.

2. Že pri neki drugi temi sem vas prosil, da probleme okoli kamnov, ki “sevajo” okoli Vipavskega Doma starejših občansov, rešujete na lokalni ravni. Imate močno duhovniško ekipo, med katerimi se bo našel tudi kakšen exorcist, ki vam bo pomagal, če se tako dogovorite.

3. Reklam za posamezne zdravilce in “zdravilce” res ne nameravamo objevljati. Vaša pisma zahvale jim pošiljajte osebno ali preko plačanih oglasov v dnevnem časopisju. Vse nepriznane metode, za katere sicer ne trdimo, da niso učinkovite, so pa mejne, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, kot tudi ne za tiste, ki jih izvajajo ali uporabljajo strotitve tistih, ki jih izvajajo.

4. Tudo o Satanu na tem forumu ne bomo razpravljali, ker ne vem, pod kakšno rubriko bi ga “vtaknil”.

Torej, lepo prosimo, prizanesite nem s takšnimi prispevki.

Pozdravljeni Igor..

Zanima me.. ali je kdo v Slo.. kateri nam lahko pomaga aktivirat Merkabo…
katero nujno potrebujemo za prehod v višjo dimenezijo. Torej 4 in 5…

Hvala za odogovor..

Področje židovskega misticizma, ki v prevodu pomeni ” Misticizem kočije “, danes proučuje skupina raziskovalcev tudi v Sloveniji. Število ljudi, ki se s tem področjem ukvarjajo je bistveno manjše od števila ljudi, ki se pustijo s tem področjem seznaniti na vsakoletnik tečajih in seminarjih. Vprašanje je, koliko je ta misticizem povezan z židovsko Kabalo. Vsekakor sta obudila zanimanje za to dva Freudova učenca, Wilhelm Reich in Raffi Rosen, ki sta to zanimanje ponesla v Izrael po II. SV. Sodobne metode te vede se danes razvijajo predvsem v Izraelu, na Portugalskem, Hrvaškem in v Sloveniji, kjer obstajajo tudi šole, učitelji in t.zv., licencirani “metamerji”, ki prakticirajo to vedo v namene zdravljenja ljudi in družbe s precejšnjim uspehom. Za iniciacijo je potreben kar dolgoletni študij in izkušnje.

Pisanje o tem bi bilo preobširno za ta forum, zato ti svetujem, da si poiščeš slovesko ali angleško stran na internetu, ki piše o tem ter o vseh dogodkih v zvezi z uporabo “HATMARA MERKAVA METODE” ! Sam imam licenco “metamerja”, obstaja pa vsaj en izredno nadarjen in uspešen učitelj v Sloveniji, lansko leto pa je izšla tudi prva knjiga o tem, ki jo je spisala Izraelka Naomi Feinberg.

Pred njo so o tem pisali tudi že drugi Slovenci, med njimi najbolj viden Marjan Ogorevc in Anita Škof – oba učenca Naomi Feinberg. Vendar Naomina knjiga sega veliko dlje in obelodanja tudi najnovejša odkritja.

Da smo Slovenci med redkimi na svetu, ki so morda prišlji najdlje v raziskovalni dejavnosti MERKAVE, gre predvsem zasluga primadoni slovenske ezoterike, premalo priznani in cenjeni Mojci Morya iz Maribora. Njena prizadevanja niso pripomogla samo pripeljati v Slovenijo Naomi Feinberg, ampak tudi številne druge ezoterike, med njimi Dona Conreauxa. Vsi ti ljudje, ki jih pripelje Mojca Morya, širijo svoje znanje in razsvetljujejo Slovence že 2 destletji po vsakomur dostopnih cenah in načinih in ne, kakor nekateri samooklicani “mesije”, o katerih pišemo tudi na tem forumu.

Igor

Hvala za info.. sicer že kar dosti vem o teh stvareh.. nisem pa raziskoval, da imamo že tudi v slo
mojstre za aktivacijo Mekabe-Merkave
Sem imel namen it k Drunvalo v arizono.. pa bom prej poiskusil kar doma 🙂

Igor, Še enkrat hvala in Bodi mi z Ljubeznijo.

ps. Hvala za tole stran .. veliko info.. veliko dobrega za človeško družbo in našo dušo!!

Veseli me, da si našel.

Pozdravljeni.

Spoštovani gospod moderator Igor T..Na tem forumu sem poslala eno kratko repliko zanima me kaj sem zagrešila, da mojega članka niste objavili.Hvala za razumevanje in lep pozdrav TINA.

Spoštovana Pia!

Morda se bomo pa navadili, da reklame obravnava naš oglasni oddelek in so plačljive.

Dragi Igor,

večkrat prebiram tale forum … in vedno opažam eno in isto zadevo – ne preneseš resnice drugih. Ne bi te rada obsojala, ni to moj namen, vendar s svojim načinom odganjaš ljudi.

Kar ti ne paše preprosto zbrišeš oz. popraviš.
Kar kdo napiše nima nikoli prav, ker je edini prav tvoj prav. Že tu se je za zamislit … ker noben nima vsega prav.

VSAK DAJA SVOJE IZKUŠNJE SKOZI V ŽIVLJENJU. Vsak prej ali slej … pride do resnice.
Pomembna je POT.
In ti … NITI NE POSKUŠAŠ RAZUMETI LJUDI.

In, ja, vsak ima svojo resnico, pa čeprav obstaja samo ena.

S spoštovanjem,

VKC

Objavljam, čeprav mislite, da ne objavljam vsebin, kjer me napadajo. Objavljam zato, da vidimo, kaj ne paše v ta forum, kaj ni namenjeno reševanju problemov ljudi ampak sproščanju njihovih frustracij. V ta namen imate na stotine forumov, od TWTERJA do TWO-ja, FB itd. Namen tegale tu pa je pomoč ljudem v stiski in ne polemizoranje, pod vplivom katerega vina se lahko pogovarjaš z umrlimi ( glej prejpnjo temo n.pr. ). Kdor tega ne razume, pač ne razume.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close