Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina PESJAK, NE PESJAK, PESJAK, NE PESJAK – vsi, ki imate psa

PESJAK, NE PESJAK, PESJAK, NE PESJAK – vsi, ki imate psa

Ja eni še posebaj gobcate in to malo preveč…Zadosti je eden, da se hvali kako vse zna in kako morajo vsi drugi delati po njeno.
Malo si preberi komentarje za nazaj, kjer te ljudje prosijo če ne vsiljuješ svojega mnenja vsem ostalim.

Joj, kaj pa zdaj…. v jok pa na drevo, obvezno igrače sabo…

Kar pojdi, samo jaz te ne bom z drevesa vlekla!!!

PS: Še vedno se nisi upal prijaviti!

Lp, U.

In zakaj bi se morala, pa ne zato ker si ti tako rekla… Yeah wright…

Jaz nisem za pesjak. Zakaj? Ker tako s psom preživim ves prosti čas, ne glede na vreme. Pes se tako veliko bolj naveže na družino in družina seveda nanj. Ko je moj pes sam doma je zaprt na hodniku, kjer ima tudi drugače posodo z vodo in ležišče, zraven tega pa ima vedno odprta vrata na balkon, da lahko opazuje okolico.
Čista resnica je, da s psom iz pesjaka preživiš veliko manj časa in tudi z nego psa se premnogi ne ukvarjajo dovolj. Pač moraš psa če živi s tabo v hiši nepreimerno bolj skrtačit in očistiti, kot psa iz pesjaka katerega lahko po sprehodu samo zapreš v pesjak in imaš mir. Žalostno je videti umazane pse v neznansko zasvinjanih mini pesjakih – niso čisto nič na boljšem kot verigarji.
To je to, lahko bi pisala cele romane pa jih ne bom. Moji psi bodo vedno živeli z mano v stanovanju – ker jih sprejmem v svojo družino – družina pa živi skupaj.

Lep dan, Tina

Eni pač vemo še kaj drugega kot samo KAISER!
Ja, in eni se pod 10-imi nicki javljajo/te.

Če se prijaviš, stojiš za svojimi besedami tudi pred zakonom! In jaz za svojimi besedami stojim in se na vseh forumih javljam pod istim nickom!

Joj, pa ne da sem ti spet vsilila mnenje!

Tukaj pa govorimo o pesjakih in če si želiš za 1/2 dneva v njem tudi preživeti se mi javi!

U.

PS: Po bontonu se pod vsak napisan članek podpišemo! NI MOJE MNENJE AMPAK BONTON!!!

Lp, U.

Hej, tu sem, počasi, sem namreč v službi, pa moram tudi malo pomigati :)))
Vidim, da imaš rada jedrnati stil, pa ga povzemam še jaz:

1.Prilepi mi link, kjer sem se na drugem forumu razburjala!
Odg.1: Če še enkrat prebereš, nisem rekla, da si se ti razburjala na drugih forumih, temveč da jaz berem po drugih forumih O TEM.

2.Prilepi mi link, kjer sem se razen v temi PESJAK, NE PESJAK … in labradorec (vse kar je povezano z njim) razburjala
Od.2.: Pojma nimam kje si se razburjala. To ti veš (pa ostali), jaz nisem rekla, da si se.

3. Prilepi mi link, kjer sem na tem forumu pomagala in svetovala drugim
Odg.3: Pojma nimam, kje si ti pomagala in svetovala. Lepo da si. A sem slučajno kaj rekla, da nisi?

4. Prilepi link, kjer si sama pomagala ali svetovala drugim!
Veš, nekateri (tudi) radi pomagamo (očitno si ti med njimi), a tega ravno ne razglašamo (očitno ti nisi med njimi). Kaj, a naj se sedaj primerjava, katera je “boljša”? Ha,ha, pa sej nisva v vrtcu, to namreč me spominja na mojega sina – ki je v vrtcu.

Za konec le to – moje mnenje je, da so forumi namenjeni izmenjavi mnenj, pogledov, če se da (in je tak forum) tudi pomoči, bodrenju, tolažbi. In jaz to počnem. Zbodla me je torta in sem to povedala. O pesjaku se strinjam in sem to povedala.
Lahko sicer rečeš, da me nihče ne prosi, vendar ne gre za vsiljeno posredovanje elektronske pošte tebi osebno, temveč za forum,kjer javno nekaj napišeš in s tem “pozoveš” ostale, da lahko komentirajo, če hočejo. Če na to nisi pripravljen, pač ne napišeš.

No, lep pozdrav tebi, očitno te bolj jezim kot ne, pa je bolje, da neham.
Miren, spokojen, sožitja z okolico poln dan ti želim.

linči!

Daj se malo skuliraj!
Najbolje, da si narediš svoj forum in poslušaj samo sebe in svoje bedarije!

Joj punce, a se vam ne zdi da bi bil že skrajni čas da nehate? Ste že slišali za rek, pametnejši odneha? No pa dajte ga malo upoštevat. Nimam proti nobenemu nič, ampak od pesjakov smo prišli do osebnega obračunavanja, ki bi ga lahko opravili na 4 oči.
Sem mislila, da se na tem forumu zadržujejo ljudje, ki so tudi mentalno starejši od 10 let , pa sem se zgleda krepko zmotila.

LP nina

Elena napisala:
>1.Prilepi mi link, kjer sem se na drugem forumu razburjala!
>Odg.1: Če še enkrat prebereš, nisem rekla, da si se ti razburjala na
>drugih forumih, temveč da jaz berem po drugih forumih O TEM.

Pa preberi še enkrat:
Helena na pisala:
>Se ni treba nič razburjati (čeprav celo po drugih forumih berem, da ravno
>to rada počneš), nismo na literarnem večeru, tudi tvoja slovenščina bi
>rabila prevetritev, pa saj veš kaj pravijo – če nimaš argumentov proti
>vsebini misli, se spraviš na način izražanja.

Tu se zelo dobro vidi, da si govorila o meni!!!

Se tudi jaz ne mislim kregat, samo če sem “napadena” se bom pa branila!

Joj, Simi, da o tebi ne govorim!
A si že zaključila temo – debato z Yo?! – me samo firbec matra, ker si nehala pisati, ko so te o etiki vprašali!
Malo se sama zamisli!!!

Lp, U.

Lp, U.

Linči a spet drek mešaš… Simi in Yo se bosta že samedve zmenile brez tvojega interveniranja, pa če verjameš al ne.

Zdaj je pa že res zadnji čas, da se neham javljat… Evo obljubim, da je to moj zadnji post v tej temi :)))…

Kaiser!

HVALA BOGU!!!!!!!!!!!!!!!!1

U.

Ja, in mislim, da tebi tudi ni potrebno prstov vmes vtikat!

Sem pozabila poleg Simi in Yo še MihaB napisat!

Lp, U.

Simi!

Samo v vednost – nisem linci!

Lp, U.

Lp, U.

Sorry, Simi!

Saj to sploh ni bilo meni namenjeno, ampak Lini!

SORRY ŠE ENKRAT!

U.

Lp, U.

joj pa to ni res…se ne morem zadržat…. ha,ha,ha,ha,… Simi a ji boš ti razložila, al ji jest pojasnim….

Kaiser!

A si v napačno temo pisala?!?!

U.

Lp, U.

ne, ne bo že ta prava tema….

Kaiser napisala:
>Zdaj je pa že res zadnji čas, da se neham javljat… Evo obljubim, da je to
>moj zadnji post v tej temi :)))…

… PRAZNE OBLJUBE!!! …

U.

Lp, U.

ČLOVEK, KI SI JE OB 13.30 SPOSODIL MOJ NICK, SI DRZNIL CELO NAPISATI MOJ MAIL NAJ IMA TOLIKO JAJC ALI PA MOŽGANOC, DA SI NAJDE SVOJ NICK IN SVOJ MAIL.

SIMI, KI JE PISAL-A BO 13.30 NIMA NITI NAJMANJŠE VEZE Z SIMI, KI JI JE DRUGAČE IME ALENKA IN JE LOGIRANA IN POZNANA POD SIMI.

TOREJ TISTI, KI OB 13.30 NI VEDEL, S ČIM BI ZAČINIL FORUM NAJ SI NAJDE IME IN MAIL.

ČE SE ŽE SKRIVAŠ POD MOJIM NICKOM TI PREDLAGAM, DA SI PREBEREŠ ENE PAR MOJIH JAVLJANJ IN BOŠ VSAJ PRIBLIŽNO UJEL MOJ STIL PISANJA.
BESEDA SKULIRAJ – TEŽKO JE BOŠ NAJDEL

ZATO TI PREDLAGAM, DA SI NE DOVOLIŠ VEČ TAKE “FORE”.

ČE NIMAŠ JAJC V HLAČAH OZ. MOŽGANOV POD LASMI SE ZARADI MENE, ČE NE NAJDEŠ DRUGEGA LAHKO TUDI UBIJEŠ, NE SPOSOJAJ PA SI MOJE IME.

Tole nima veze ne s pesjaki, ne z mojimi prejšnjimi javljanji v tej temi, ne z mano ali mojim mišljenjem.

“Linči” sory!

Simi, Alenka

Kaiser
Vse to nima smisla. Če nočejo razumeti,pač ne bodo.

Pozdrav

New Report

Close