Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina PESJAK, NE PESJAK, PESJAK, NE PESJAK – vsi, ki imate psa

PESJAK, NE PESJAK, PESJAK, NE PESJAK – vsi, ki imate psa

linchaich napisal:

> Simi!
>
> Simi napisala:
> >Prvo kot prvo, nimam pojma kdo to je, z njenega pisanja v temi
> Beagle
> >sem samo ugotovila, da živi v 12 nastropju v Fužinah in ima 2
> bokserja
> >To je vse kar vem o njej.
>
> SUPER! Sipa super ugotovila! Vse čestitke!!!
>
> JA, res ne prebereš nobene teme od začetka do konca. Kakor se
> spomnim, v temi Beagle sploh nisem sodelovala (se mi ni dalo še
> enkrat pogledat).
>
> In nisem tista, ki živi v Fužinah v 12 nadstropju! – niti v tem
> koncu Ljubljane!
>
> Verjeno se dopisuješ z nekom, ki sploh ne obstaja.
>
>
> Toliko o tem, koliko kdo bere kakšno temo in piše o nekom (se
> dopisuje z nekom), ki ga ni!
>
>
> Lp, Urša

No in iz tega se točno razbrati, da nimam pojma kdo si, ker me v mistvu ne zanima kdo je avtor začete teme.
Če se pač s trditvami ne strinjam, pa naj bo to avtor ali udeleženci teme, pa napiešm svoje mnenje.

simi, linchaich ne živi v Fužinah in mislim, da tudi nikoli nikoli ni. Spoznali pa sva se povsem drugje, ne na pasjih sprehodih, linchaich resno svetujem, da je lepo tiho o tem, od kje, kako in preko koga me pozna (linchaich, ti bom že povedala, zakaj).

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Yo zmenjeno!

Lp, Urša.

Simi!

Yo je s tem mislila, da te tako jezi ker teme nisi začela ti!

Lp, Urša

Lp, U.

Sorry, na tvojo žalost ali veselje še zmeraj prebiram ta forum. Občudujem tvoj trud, zagnanost in vztrajnost. Ostani takšna še naprej.
Moj Rico je ravno na pohodu z psičko, jaz sem pa prebrala to debato. Oglasila sem se zato, ker sem bila pač omenjena in sem želela zanikati svoje “izginotje”. In nisem se skrivala med zgornjimi nicki, ker imam izdelano svoje mnenje in ga tudi poznaš. Tudi po tem branju ostaja nespremenjeno.

Lep pozdrav in pozdravite svoje ljubljenčke tudi v imenu moje Lole.

ša.
>
>
> Simi!
>
> Yo je s tem mislila, da te tako jezi ker teme nisi začela ti!
>
> Lp, Urša

?????????

Tole mi ni pa popolnima nič jasno.
Zakaj bi me jezilo to, da teme nisem začela jaz?
Sama odpiram teme, katerim nekako lahko pariram s strokovnega stališča, teme v katerih bi se hitro zgubila pane odpiram.

Yo napisal:

> simi, linchaich ne živi v Fužinah in mislim, da tudi nikoli
> nikoli ni. Spoznali pa sva se povsem drugje, ne na pasjih
> sprehodih, linchaich resno svetujem, da je lepo tiho o tem, od
> kje, kako in preko koga me pozna (linchaich, ti bom že
> povedala, zakaj).
>
> Lp, Yo

V postu predno si ji odsvetovala zgornje sem priznala in potrdila da nimam pojma kdo Urša je.

Od kot pa tebi karšni koli bav-bavi če zvem kje in kako sta se spoznle (kar me v bistvu niti ne briga) mi je pa še manj jasno.
Ker mi je čedalje manj jasno, bo bolje, da počakam na sonce in se ne sekiram za tole oblačnost na trenutni sceni.
Proti vetru se pač ne da scati, ravno tako, kot nič ne moreš če je vzunaj dež.

Yo čudi pa me, da kar naenkrat prevzemaš vlogo odvetnika za svoje “prijateljice in zaveznice”.
Do sedaj si izbirala družbo, ki se je znala branit sama.
Tale predolgo deževno obdobje res čudno vpliva na vse nas…….

Simi!

Yo ni moj odvetnik – pa ne bi bilo “švoh”!

Predvidevam, da si temo spet bolj na pol prebrala!

Yo napisala:
>simi, mene pa zanima, od kje vse, kar si ti napisala?
>Kolikor vem in kolikor te poznam, si vedno govorila (vsaj meni?), da tvoja
>psica živi v hiši in spi v tvoji postelji? Goreče si zagovarjala, da mora biti
>pes ob človeku, čeprav si zaradi tega (baje?) pokasirala marsikatero
>pikro (od ostalih inštruktorjev in tekmovalcev).
>Kaj pa se je zgodilo, da kar naenkrat zagovarjaš pesjake? Je krivo to, da
>je temo odprla linchaich?
>
>Yo

Ti je sedaj bolj jasno?!

Ja, mislim, pa da res ni pomembno kje sem koga spoznala in na kakšen način – pa ne pišem samo za Yo!

Lp, Urša

Lp, U.

linchaich napisal:
> Še nekaj me je presunilo!
> 1100 m2 velika parcela, psi pa imajo pesjak 6×4 metre (NETO površine)?!
> HALOOOO!!!
> Vi bi jim morali narediti 50m2 pesjak – pa saj so trije!!!!!

Ok, Urša, pozabim vse dobre stvari, ki si jih napisala tukaj, ker vidim da si totalni ekstremist. KOLIKO JE PA VELIKO TVOJE STANOVANJE, KJER ŽIVIŠ SKUPAJ Z DVEMA PSOMA?? Neto prazne površine – brez omar, miz, postelj… Da ne bova ugotovili, da imajo tvoji psi manj prostora kot moji.
Lepo te prosim, štiričlanske družine živijo na 50 kvadratih!

Naša hiša je površine 9×10 in mi bi morali po tvoje samo zato, ker je parcela velika, narediti nenormalno velik pesjak. Čemu naj bi služila tolikšna površina pesjaka? Moji psi imajo radi mir in v pesjaku POČIVAJO; ne norijo ob ograji gor in dol kot neki hiperaktivci, pesjak tudi ni namenjen divjanju – za to imajo dovolj priložnosti. A si ti sploh predstavljaš, koliko je 50 m2 (pokritih)?? Po mojem ne, ker drugače ne bi pisala takšnih neumnosti. Sploh pa se mi zdi butasto, da si površino pesjaka vezala na velikost parcele. A če bi imeli 5000 m2 veliko parcelo, bi moral biti pesjak velik 200 kvadratov, ali kaj?? Kakšna bi bila šele naša hiša?? Saj ne, da bi imela kaj proti (razen pri pospravljanju) 😉

Po pravici povedano se mi smilijo tvoji psi linchaich.

Andi&Brini!

Pridi k nam na obisk, pa me zanima kako bo oziroma kako se boš/boste počutili – psi vabljeni!

Še sreča, da vem kdo si, pa nimam ravno dobrega mnenja o tebi!

Lp, Urša

Lp, U.

Ej LInchalinch malo ustavi konje….
Žaljenje mislim da ni zaželjeno….

Kaiser, velja za vse enako, a ne?

Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Ja moj doberman je tudi ponoči v pesjaku, sicer samo poleti, pozimi pa spi notri na kavču…. Pa ko sem v službi je tudi v pesjaku in mi tudi na kraj pameti ne pride da bi ga imela izpuščenega ko nas ni doma…. Ograje okrog hiše in vrta nimamo. Na sprehod gremo, ampak ne za tri ure. Vsak ima svoj način kako bo skrbel za psa… Naš pes uživa.

Kaiser napisal:
>Žaljenje mislim da ni zaželjeno….

Andi&Brini napisala:
>Po pravici povedano se mi smilijo tvoji psi linchaich.

Linchaich napisala – jaz:
>Še sreča, da vem kdo si, pa nimam ravno dobrega mnenja o tebi!

Zdaj pa mi povej kdo koga žali?!

Jaz sem svoje mnenje o njej napisala – žal je moje res tako. Ona govori o resnici – kje, kako, kje sem bila objavljena?!

Ja, napišeš kot je res, s konkretnimi “dokazi” – moje 1 sporočilo v tej temi, potem pa eni odgovori v tri dni – z neobrazloženimi “dokazi”.

Tako kot bi napisal:
Ti si kura – nimaš perja, ne kokodakaš, …
Od kje?!

Lp, Urša

Lp, U.

Jaz govorim o psih ki ŽIVIJO v pesjaku (v tej temi) – preberite celo temo, PROSIM!!!!!!

Lp, Urša

Lp, U.

Lepo te prosim, postavi se za svoje izjave in mi citiraj kje sem napisala, da so moji psi v pesjaku, avtu in blatu. Poleg tega si z žalitvami začela ti ko si napisala da sem otročja. PS: tvoje mnenje o meni me popolnoma nič ne zanima. O meni veš samo to kar so ti povedali drugi, če pa sodiš po tem je pa to tvoj osebni problem.

PRIKAZ ŽIVLJENJA PSA, KI GA IMAJO V PESJAKU (tisti, ki ne smejo v hišo) OZIROMA PSA, KI GA IMAJO V STANOVANJU:

in pa

Ne velja za tiste, ki ga dajo v pesjak le za kratek čas – po možnosti v času službe!!!

ter

LASTNIK PSA V PESJAKU:
KOLIKO ČASA NISTE S PSOM:
8 ur spite
8 ur ste v službi
½ ure porabite na vožnji (v, iz službe)
1 uro pripravljate in huhate kosilo
½ ure jeste
½ ure počivate
½ ure porabite za večerjo
1 uro pospravljate
1 uro gledate TV
1 uro posvetite družini, obiskom, telefonskim pogovorom, …
1 uro se umivate, kopate, tuširate, umivate zobe, brijete, ličite, …

SKUPAJ nanese 23 ur!
In … na dan vam ostane natanko 1 uro za POPOLNO POSVETITEV PSU!!!

Torej, v kolikor se v zgornjem prepoznate, lahko recem samo sramota. V kolikor se ne, pa mi prosim razlozite te ihtave izpade, ki jih berem.
Jaz nisem Zweistein pa mi je bilo ze takoj jasno, kam cilja linchaich. Bolj direktno kot je, bi pa ze tezko napisala.
Svasta res!

Andi&Brini:

Citirano:
>Uf, uf pesjaka sploh nimam, ker moji psi niso primerni za pesjak. Ja, so bili
>pa res v blatu včeraj-sej veš, včasih je treba mal za lepoto poskrbet.
>Waw pa tudi v avtu so bili ko smo šli k veterinarju.

Izgleda, da sploh ne veš kaj pišeš?!

Pa kakor vem, sva se že srečali.

Lp, Urša

Lp, U.

… in šla brat vse, še enkrat!

Daj, potem še ti naredi isto. Preberi še enkrat temi “labradorec” in “psička noče spati v uti” in mi, prosim, povej kdo od tistih, ki so odgovarjali ima psa, ki ŽIVI v pesjaku. Vsi pišejo o tem, da so psi v pesjaku po noči in, ko jih ni doma, sicer pa na vrtu.
Resnično dvomim, ne, sigurna sem, da nihče od tistih, ki imajo hišo, vrt in pesjak ne bo spremenil način razmišljanja. Prav zaradi tvojega načina pisanja. Preberi vse tri teme (ja tudi svojo) še enkrat in boš (upam) videla, da so te večkrat opozorili kako si izbrala napačen način komunikacije.

Lep pozdrav.

O hvala za citat. Jaz pač nikjer ne vidim kje piše da moji psi živijo v pesjaku, avtu ali blatu. Srečali ne vem če sva se kje, ker ne poznam nobene punce z dvema bokserjema. Bi pa rada dokončala debato osebno, seveda si vabljena tudi k meni domov, da pogledaš moje boge psičke.

New Report

Close