Najdi forum

Pesimisti ali optimisti ?

Vsakič ko berem Angel, mi pride na misel pesem skupine Mannfred Man’s Earth Band – You Angel, You

And that’s right 🙂

…ne poznam te pesmi, žal…spoznavam pa tebe in postaja zanimivo…
Pozdravlja te,
Angel

Mogoče jo še kdaj slišiš. Naslov je refren 🙂 Odkrivanje tančic, je pa moja naj ljubša igra…

Lep dan, še naprej, seveda!

Kluuuuuuuuuuuuuukkkaaaaa ! ,dober dan ,Thank”s four replik ! (tema EDI),
Zjutraj se ti nisem tudi jaz mogel oglasit ,sem namreč mojo malo telebajsko peljal k zdravniku (Bogica, včeraj celo popoldne in ponoči je bruhala,malo je manjkalo da ni dehidrirala.) . Sedaj je doma in jo čuva mami .
Lep pozdrav !
“Štumpantel

Lepo, Jani…no potem se pa igrajva…samo da naju ne bodo “vrgli” iz foruma…(saj Primož ne bere vsega, kajneda ne?)
Angel

Ne, ampak pomaga pri cenzuri !

Hojla, tud moj tamali je bil v ponedeljek na istem. 2 dni, pa je prebolel. Je že v šoli :)) Ostalo, kot sem rekel, cd je pripravljen, ko pridem, boš slišal :))

********** kteremu to?

Ni zime ! Ko bo bo!
Včeraj sem se nasmeju HRIBCU, res me je v dobro voljo spravil z svojimi izjavami !
“Štumpantel

Ja, Primož miži. Jaz pa tudi. Počasipospravljam in vas zapuščam za danes. Ampak jutri je nov dan, ne? Veliko sončka, pa malo manj burje kot pri nas. Lepo se imej, Angel!

p.s. Sevedaaaa, tudi vsi ostaliiiiiiii !

Ja, Primož miži. Jaz pa tudi. Počasi pospravljam in vas zapuščam za danes. Ampak jutri je nov dan, ne? Veliko sončka, pa malo manj burje kot pri nas. Lepo se imej, Angel!

p.s. Sevedaaaa, tudi vsi ostaliiiiiiii !

Vidim da ti si ,takoj dojel (malo za šalo ) !

Hvala Jani, enako želim tudi tebi. Bova pa jutri nadaljevala, prav…
Pozdravljam,
Angel

Sorry, Jani. Beri sporočilo zgoraj!
Se naredi tudi
Angelom

Saj ne solis pamet, ampak pri meni je tako in ne morem pomagati. Vam pa zelim cim bolj polne kozarce. Pozdrav

Dan *****! Ma, kakšna cenzura? Res nimaš domišljije?
Angel

Nika, Nika! Ali lahko kakor-koli argumentiras svojo nemoc? Jaz, ki se podpisujem kot Pepi in sem verjetno po MIKE-u arheoloski ostanek preteklega stoletja, menim, da se da tudi tebe virtualno spreobrniti v prav veseli primerek zenske, ne glede na vse zlo, ki si ga doslej dozivela! V cem se po tvoje motim?
Pepi

Nika, dobro jutro! In zeloooo sončen in lep dan :))

Ta štumpi, ti ti

Špela, tako mi je všeč ta misel, da sem si jo sprintal.

Da bi le imeli vedno moči v življenju obuvati bose noge.

Andrejka, poln, veš da.

New Report

Close