Najdi forum

Pesimisti ali optimisti ?

Nika, Nika, od kje pa tak pesimizem? Tak lep dan je zunaj, deževati je prenehalo, malo se kaže sonce, ti pa o napol praznem kozarcu. Res prevečkrat pesimistično gledamo skozi naše očke. Ne tako, ne tako. Ta mladim se pa ja ne bomo kar tako pustili, no!

Lep ,sončen pozdrav z Gorenjske, Nika!

Jani

Na, zdej pa 2x pamet solim, a ne!?? ;))))))

Tudi jaz sem tako razmisljal, sedaj pa se ze nekaj casa vsak dan trudim, da bi bilo drugace. In ce verjames ali ne, zacelo mi je uspevati, da so moji dnevi drugacni. Zato predlagam, Nika ne daj se! Lep dan in poln kozararec cesar-koli ti zeli Pepi

Je pa rezultat dvakrat bolj optimističen in sončen…

Bravo Pepi. Tako je treba! Lažje je, pa še lepše 😉

Lep dan!

Jani

😉

Držim s teboj (v slogi je moč)

“Štrumpantl”

To smo pa mi , stari borci , kaj borci – vetrani , a ne , Pepi;))

No, no, pa stari veterani, pa tastari borci, ne, ne, to pa ne ;)) Kam pa poj jest pašem???

K nam , ne :))))
Itak !

yeesssss

Ne razumem…Zakaj se pa vidva kregata?
Saj bosta povedala, ne?
Pozdravlja
Angel

Saj se ne kregava , prav si dajeva.Takorekoc si padava okoli vratu – ne , Jani :))))
Hec je v tem , da se Jani boji , da ga mi tapravi “srednjeletni” (posebno me dame 😉 ne bi marali v nasi druzbi.
Ma mi ga ljubimo !

Tako je Andrejka. Kaksno pa bi bilo zivljenje brez veteranov in zivljenju prekaljenih borcev? Leta pri tem sploh niso vazna, vazne so nase misli. Za obrat ni nikoli prepozno in prav je, da tudi Niko v to prepricamo, ali ne?
Pozdrav, Pepi

??? sedaj mi je pa še manj jasno…
No ja, bo še Jani jutri povedal svoje…
Pozdrav,
Angel

D’bro jutro! Lep sonček obema (tudi ostalim). Kot vedno, je Andrejka zadela žeblico na glavico. Vseeno, Angel, preberi post od Nike na dol 😉 Ti bo jasno 🙂

Jaj jaj, zdej me pa orenk kuha. Ampak, padanje okoli vratu, mljask, ja kako je to luštno ;))) Ma, ljubim jaz vas, dekleta naša :)))

Sončka cel dan 🙂

Jani

Lepo…še malo pa bom čisto nora nate…
Angel

Meni pa tudi tisto malo ni več potrebno 🙂

Yesss.
Angel

New Report

Close