Pes ugriznil otroka
Seveda ne! Pu ne bi takole čez celo dopoldne pisala, ampak bi bila na vsak način ob otroku. Pa podpiše se s svojim REGISTRIRANIM imenom…
Sploh pa – vsak post Jezne mame je bolj šokanten in razkriva nove in nove (in čedalje šokantnejše) podatke. Mama je na morju, ima št. GSMja, ampak je ne more priklicati, ker nima (?) elektrike… Kako prikladno… Ah, ja…
Nikomur ne želim polagati računov. Danes MORAM biti v službi. NE LAŽEM SE NE. Zakaj kdaj kak drug nick je enkrat zelo dobro opisal Primož. Uki ob tvojem pisanju mi gre na jok. Ravno zaradi takih razpletov kot je sedaj ta in bilo jih je na forumu že veliko v različnih postih sem se podpisala z nickom kot sem se. In res to. JEZNA MAMA. Nikogar ne lažem. Tudi jaz bi bila rada doma. Koga sem s čim potegnila? Kdo je za kaj opeharjen ali prikrajšan če je bil nick Jezna mama ali Medvedek Pu. Res mi gre na jok ob vsem tem in se poslavljam. Danes pa mi res ni do hecov.
Pu
Kar počneš je bolano.
Najde se dosti modelov na forumih, ki se predstavijo z lažnim nickom, trosijo lažna dejstva, preverjajo odzive ostalih, dokler se ne zapletejo v lastno laž. Dolgčas? Dokazovanje – ne vem česa?
Srčno upam, da še nisi mama. Mogoče boš pa kdaj očka?
V upanju, da se najdeš, ti svetujem, da si poiščeš drug način zabave.
Lp
Kako boš pa tole komentirla…..pa pa do septembra? A smo že september?
Tudi jaz že malo dvomim, kdo si?!
lp
——————————————————————————————–
V rokah imam drobno modro knjižico, katero prva stran krasi ptica … prvič sem jo imela v rokah lansko poletje meseca septembra … letos se z njeno vsebino od vas poslavljam do septembra … želela sem vam spisati nekaj daljšega, globjega … morda je ravno čas dopustov pravšnji, da na nek način „utihnemo” in prisluhnemo tudi ptici v sebi in pospravimo po predalčkih … tako kot se nam po omarah nabere vsa možna krama in šara, tako je tudi v predalčkih v duši … tudi jaz se odpravljam „pospravljanju” naproti … najbolj prijetno pa je takšno „predalčkanje” duše v kašni senci, ko te skozi listje drevesa žgečkajo sončni žarki in se ti pogled razprostira v neskončno modrino neba in morja … to vam želim …
LEPO IN RADI SE IMEJTE IN VELIKO SE SMEJTE.
Pa pa do septembra.
:o) Pu
Marička napisala:
* * * * * Draga Inge, če bi te problem jezne mame v resnici zanimal, bi seveda LAHKO prebrala, za kakšna fanta gre, ker je o tem pisala pred tabo, ti pa si se samo takoj zagnala v moje razmišljanje, ki je bilo povsem drugačno od tvojega in od nekaterih drugih. Zdaj si se pa malo “nazaj potegnila”, ko vidiš, da mamo v resnici skrbi to, kar sem jaz napisala. Saj ni treba takoj v zrak skakat. Kaj bi šele bilo, če bi jaz že na začetku napisala, da absolutno nisem pasjeljubka! Sploh pa: dobro se moramo zavedati, da odnosi, ki nehote nastajo na dvoriščlih, pred bloki, v parkih, še zdaleč niso nedolžni, pa naj bodo zraven psi ali ne. * * * * *
Marička,
ustavi konje – si malce nastrojena! Jaz sem mislila resno s tem, ko sem napisala sporočilo sočasno kot jezna mama pojasnilo!!! IN sem ji tudi dala resen nasvet, naj se obrne na CSD!!! In se ne mislim s tem nič nazaj vleči, še najmanj pa v zrak skakati!!!..In še najmanj – ne želim se tu gor bockati in glodati…Samo povedala sem s v o j e ___m n e n j e !!!
Želim ti hladno popoldne ob kozarcu osvežilne pijače –
Inge
Preden kakšno razžene od jeze: kolikor lahko sama “preverjam” situacijo, je tole res pisala Pu. Ne vem pa, ali je važno, a se je to zgodilo Franckinemu ali Mickinemu otroku, ali pa tistemu od Jožice?! Otrok je otrok in mama je mama, vsaka reagira malo drugače, vsaka si želi besedo pomoči ali pa samo tolažbe, samo to, da z nekom deli… Jaz se sicer še nisem nikoli preimenovala, se pa sprašujem, zakaj se eni/ene MORAJO preimenovat, če hočejo en fer odgovor?! Nekaj podobnega bi se lahko vprašal/a vsaka izmed nas!
Ja, so Pujevi planirali dopust, pa so ga prestavili. Ker sem s Pujem v kontaktu osebno, izven foruma, lahko pač le potrdim, da je ogrižen njihov otrok, da je Pu zelo skrbna mama in da nobeni ne privoščim, da bi kaj takega doživela. Sem se sama soočala z bando takihle mulcev in njihovo bogato domišljijo na temo škodovanja sosedom.
A se še nobeni ni zgodilo, da bi prestavila dopust?! Zakaj pa potem tako podel napad na Puja?!
jezna mama,
žal mi je,da se je tvojemu otroku to zgodilo in žal mi je, da si v situaciji, kjer boš potegnila v sporu s temi mulci ta kratko.
Ne ščiti te ne zakon, ne sodišče, ne policija.. to je dejstvo današnje družbe.
Če boš enkrat nekje ležala, ker te bodo stolkli, pa bo pred tabo še leta sojenja, če boš storilca sploh videla.
Kaj bi naredila jaz:
– posvet z odvetnikom vsekakor ne bo škodil. Vedeti pa moraš, da te bo toženje kar nekaj stalo, vprašljivo pa je ali in koliko boš dobila zase in za otročka.
– prebrala bi si kazenski zakonik – kaj pa napad na osebo, pa ogrožanje varnosti….ali ni policija že zaradi tega samega dogodka morala vložiti kazensko ovadbo. To je nekaj drugega, kot pa tvoja civilna toža za odškodnino. Ali so, ali niso tega naredili?
Kaj pa mediji?
Jaz bi slikala storilce in jih polepila po celem mestu..
Danes sem brala članek “Ne pobiram kakcev” od Boruta Tavčarja na http://www.delo.si (objavljeno 1.8.2004) na temo pasjih kakcev in njihovih lastnikov. Mogoče pa bi ga zanimala še kaka tema v zvezi z lastniki psov.
Kaj pa kazen,ker ni imel nagobčnika…
Druda možnost pa je, da začneš ti ustrahovat lastnike psa. Karate – črn pas – ga imaš.
Dobi si moč, borilne veščine… in vrni, če ne prej, pa čez 5 let. Jaz mu ne bi ostala dolžna.