Pes ugriznil otroka
Yo in Žoži ne ni provokacija sem res v službi. Vse poti z otrokom je opravil mož. Moram biti v službi čeprav mi je že pripadal dopust zaradi okoliščin ki so žal nastale. Želela sem samo izpihati svojo jezo. In to je moje zadnje pisanje. HVALA ZA PODPORO. V drugi vrsti pa je bilo pisanje namenjeno vsem mamicam in očkom v poduk da se na naši situaciji kaj naučijo. V želocu imam kamen od nervoze, v očeh solze in v grlu knedl. Samo ta nemoč me spravlja ob pamet. Nisem se podpisala s pravim nickom. Da potrdim resnično pisanega pa se sedaj bom. Sem pa res na dnu.
Medvedek Pu
Ja zakaj pa še potrebuješ ime in priimek, če imaš že telefonsko od mame in kaj vem kakšne podatke še. Saj mulca, kot praviš, vsi poznajo! Postavlja se mi pa tudi vprašanje: kako si upaš otroka samega pustiti na igrišču/dvorišču, če je toliko mladostnikov hkrati tam (prej si napisala 15); mene bi kar v želodcu grabilo, pa ne samo zaradi psa, tudi zato, ker pijejo, kadijo, gotovo tudi preklinjajo in se vsevprek zafrkavajo. V vsakem primeru sicer to ni nevarno za otroka, primerna okolica pa ravno ni, kajne? Seveda ne mislim, da bi moral zato biti v stanovanju, ampak če si ga imela čas opazovati z balkona, bi lahko bila tudi z njim, mogoče celo kje drugje.
Obup in še enkrat obup! Upam jezna mama, da tvoj otrok ne bo utrpel večjih posledic. Naj čimprej okreva. Glede ostalega v zvezi s smrkavcem…če je že znan policiji in CSD potem ne vem, če bodo tvoje pritožbe imele kak učinek. Vsaj glede na dosedanje pritožbe in uspešnost reševanja le teh. Ampak kar tako pustiti, da bi jo odnesel nekaznovan se mi pa resnično ne zdi prav. Mora biti kaznovan! Sploh se ne upam, docela postaviti v tvojo kožo, ma meni bi pokrovko odpihnilo in bi čist znorela…a s tem verjetno ne bi nič dosegla. Ker tu se ne gre samo za en pasji ugriz, temveč tudi za odnos lastnika psa napram majhnemu otroku. Pizdun smrkavi…uf, bolje, da neham.
Okrevajte in se pravno posvetujte.
LP
Mene tudi tole vse skupaj spominja na tisto mamo, ki je že odraslemu sinu prepovedala stike s punco in bojda dosegla, da jo je pustil.
Če bi bila to res Pu, bi se podpisala s svojim imenom, ki ga ima registriranega.
In ni lepo se takole delati norca – ko se bo res kaj takega zgodilo, se ti bo, draga Jezna mama, prav kolcalo!!!